ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antras me akoustika koitaei ton kosmoΔεν είναι όλα τα σώματα ίδια και έτσι δεν είναι όλοι οι μύες ίδιοι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με την δύναμη, την αθλητική ικανότητα ή την φυσική κατάσταση. Κάποιοι μύες είναι τόσο ογκώδεις και εντυπωσιακοί και πολλοί άντρες θέλουν να τους αποκτήσουν.Ένα επιβλητικό σώμα είναι σε κάθε περίπτωση πολύ
εντυπωσιακό και δίνει την αίσθηση ότι δεν είσαι κάποιος που απειλείται εύκολα.
Βέβαια αυτή η εντύπωση επιβολής που βασίζεται κατά πολύ στα ένστικτα και στην τεστοστερόνη δεν υπάρχει μόνο αν κάποιος έχει six pack ή εντυπωσιακά μπράτσα. Για παράδειγμα για να εντυπωσιάσει κανείς μία γυναίκα το να είναι αυθεντικός και gentleman είναι αρκετό ακόμα και χωρίς ένα επιβλητικό κορμί. Όμως αν θες να αποκτήσεις ένα σώμα που το βλέπεις μόνο σε λίγες περιπτώσεις στο γυμναστήριο παρακάτω θα δεις πως μπορείς να το καταφέρεις.

Tips για να αποκτήσεις ένα επιβλητικό κορμί

Οι ογκώδεις και επιβλητικοί μύες

antras me akoustika koitaei ton kosmo

Πέρα από το bodybuilding πολλοί αθλητές πολεμικών τεχνών έχουν επιβλητικά σώματα και μία αύρα που δύσκολα κάποιος θα τα έβαζε μαζί τους. Κυρίως αυτοί οι μύες είναι στους ώμους και στην πλάτη ενώ ο λαιμός έχει μεγαλύτερη διάμετρο. Συνήθως μάλιστα αθλητές με τέτοια χαρακτηριστικά είναι πιο ικανοί στο ρινγκ από άλλους που έχουν αναπτύξει περισσότερο άλλα σημεία του σώματος τους.
Το επιβλητικό σώμα όμως δεν έχει να κάνει τόσο με την πάλη και τα ρινγκ αλλά με την καθημερινή ζωή. Έχει να κάνει ακόμα και με μία προαγωγή στη δουλειά. Είναι δύσκολο κάποιος να αρνηθεί κάτι όταν υποσυνείδητα του επιβάλλεσαι. Φυσικά και στον τομέα του φλερτ μία εμφάνιση σαν αυτή κερδίζει τις γυναίκες πιο εύκολα. Δες επίσης 5 Ασκήσεις εκγύμνασης για το πάνω μέρος του σώματος!

Μύες που κάνουν το σώμα να φαίνεται επιβλητικό

magic mike actor
Όπως είπαμε υπάρχουν πολλά καλογυμνασμένα σώματα, όμως υπάρχουν και σώματα που δίνουν μία εντύπωση επιβολής. Στο Χόλιγουντ οι γυμναστές των σταρ που τους προετοιμάζουν για ταινίες δράσης, όταν θέλουν να κάνουν κάποιον να φαίνεται πιο ογκώδης, δίνουν έμφαση στους ώμους και στους τραπεζοειδείς. Αυτές οι ομάδες μυών κάνουν μεγαλύτερη οπτική εντύπωση στην μεγάλη οθόνη. Επίσης κάνουν τον ηθοποιό να δείχνει πιο αρρενωπός και δυνατός.
Για γρήγορη μεταμόρφωση του σώματος σου δώσε έμφαση στους τραπεζοειδείς και στους ώμους σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις το υπόλοιπο σώμα σου. Η γυμναστική είναι πάνω από όλα ένας τρόπος να έχουμε καλή υγεία. Απλά οι συγκεκριμένοι μύες είναι ένας τρόπος να πετύχεις ένα επιβλητικό look πιο γρήγορα.

Ασκήσεις για ένα πιο ογκώδες σώμα

Οι ασκήσεις με τις οποίες θα τονίσεις την πάνω περιοχή του σώματος είναι:
  • Ασκήσεις για το λαιμό (neck harness)

  • Shrugs με αλτήρες
shrugs me althres
  • Άρση βαρών
overhead presses
Για να πετύχεις το σώμα που θες θα πρέπει να δώσεις έμφαση στους μύες που αναφέραμε. Εδώ δεν πρέπει να εστιάσεις στην ενδυνάμωση τόσο όσο στον υψηλό όγκο. Αυτό σημαίνει περισσότερα σετ και επαναλήψεις. Το αποτέλεσμα ενός επιβλητικού σώματος δεν είναι εγγυημένο αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση κτίζεται μέσα στον άνθρωπο ανεξάρτητα από το σώμα που διαθέτει.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top