ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τα πάνω - κάτω στον Ολυμπιακό! Ποιος άσος (με τεράστιο συμβόλαιο) αποχωρεί και ποιοι ετοιμάζονται να έρθουν το καλοκαίρι;

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι για την απόκτηση δύο σέντερ φορ, μιας και θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Καρντόσο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να προσαρμοστεί και να δείξει την πραγματική του αξία.

Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι είναι ήδη "κλεισμένος" ο Βέλλιος, ωστόσο τίποτα δε είναι 100% σίγουρο. Δεδομένα ο Έλληνας φορ αρέσει στους Ερυθρόλευκους και συγκεκριμένα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μπορεί να αποκτηθεί σχετικά εύκολα, μιας και ο παίκτης είχε αποτελέσει "δώρο" του αφεντικού του Ολυμπιακού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο η μεταγραφή του στον Πειραιά δεν έχει "κλειδώσει" ακόμα. Από την άποψη ότι είναι νωρίς, δεν έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα του νέου προπονητή.

Πάντως, είναι σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Βέλλιου, αν όχι τον ίδιο τον Έλληνα άσο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος επιθετικός που εξετάζουν οι πρωταθλητές θα είναι τύπου Αραούχο, χωρίς να αποκλείεται, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, να είναι και ο ίδιος ο Αργεντινός άσος, αν και εφόσον οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας είναι λογικές.

Από την άλλη, το όνομα του Τραορέ, που γράφτηκε σήμερα, δεν μπορεί να "παίξει" για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο νεαρός επιθετικός κάνει εξαιρετική σεζόν στον Άγιαξ.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν κάνει κίνηση για τον 22χρονο άσο όταν έπαιζε δανεικός στη Φίτεσε και τότε υπήρχαν όντως πιθανότητες να τον αποκτήσουν. Τώρα, το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να γυρίσει στην Τσέλσι, ή, στη χειρότερη, να παραμείνει δανεικός στην ολλανδική ομάδα. Αν, μάλιστα, κάποια ομάδα θελήσει να τον αγοράσει, θα πρέπει πλέον να καταβάλλει ένα εξωπραγματικό -για τα ελληνικά δεδομένα- ποσό, κάτι που κάνει την περίπτωσή του σχεδόν αδύνατη για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top