ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
peripoihsh antraΗ εξωτερική εμφάνιση μετράει στους ανθρώπους γύρω σου και ειδικά στις γυναίκες. Πριν ξεκινήσει μια γυναίκα να σου μιλάει, το πρώτο πράγμα που θα δει είναι το πόσο
περιποιημένος είσαι. Για να την κάνεις  να σε μάθει καλύτερα, θα πρέπει πρώτα να της αρέσει αυτό που θα δει για να μπορέσει να προχωρήσει.
Το πιο εκνευριστικό πράγμα που δεν φεύγει καθόλου εύκολα όμως και μπορεί να χαλάσει την εικόνα μας, είναι τα μαύρα στίγματα που εμφανίζονται στο πρόσωπο. Όσο κι αν τα τρίψεις δεν φεύγουν και το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να ερεθίσεις τα σημεία εκείνα. Γι αυτό η επιστήμη έχει βρει άλλους τρόπους για να μπορέσεις να τα απομακρύνεις.

Πως να εξαφανίσεις αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπο!


Χρησιμοποίησε ειδικό καθαριστικό προσώπου για τα στίγματα

maura spurakia
Τα στίγματα αυτά είναι σπυράκια και μένουν μέσα στους πόρους του δέρματος. Το κλασσικό σαπούνι δεν μπορεί να βοηθήσει στο να φύγουν. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καθαριστικό προσώπου ειδικό για τα στίγματα, το οποίο θα περιέχει σαλικυλικό οξύ. Το σαλικυλικό οξύ διαλύει τα μαύρα στίγματα και ταυτόχρονα βοηθάει στο να μην δημιουργηθούν καινούρια.

Βάλε Gel καθαρισμού προσώπου

gel stigmata
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις gel καθαρισμού προσώπου, το οποίο χρησιμοποιείται και για την ακμή. Περιέχει και αυτό σαλικυλικό οξύ και θα πρέπει να το εφαρμόζεις σίγουρα δύο φορές τη μέρα για να δεις σίγουρα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα βοηθήσει να μην δημιουργηθούν καινούρια στίγματα αφού φύγουν τα καινούρια.

Αγόρασε αυτοκόλλητες ταινίες για τους πόρους της μύτης

lorides autokollita stigmata
Ίσως να γνωρίζεις ήδη τις αυτοκόλλητες ταινίες για τους πόρους του δέρματος. Η χρήση τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αφού όμως φύγουν τα πρώτα στίγματα που είναι βαθιά στο δέρμα. Η χρήση τους είναι πολύ απλή, καθώς είναι απλές λωρίδες που κολλάνε στο δέρμα και με το τράβηγμα αφαιρούν τα μικρά αυτά σπυράκια.

Καθάρισε το πρόσωπό σου με μαντηλάκια για τους πόρους

mantilakia katharismou
Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια είναι ήδη ποτισμένα και είναι ένας ακόμα εύκολος και εγγυημένος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα μαύρα στίγματα αλλά και την ακμή. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα που περιέχουν σαλικυλικό οξύ, έχουν την ιδιότητα να κάνουν τα μαύρα στίγματα πιο μαλακά με αποτέλεσμα να μπορείς να τα αφαιρέσεις πιο εύκολα.

Αγόρασε μια βούρτσα καθαρισμού προσώπου

vourtsa katharismos prosopo
Αν περάσουν μερικές βδομάδες με την χρήση του gel και του καθαριστικού για τα στίγματα και δεν δεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα, μπορείς να δοκιμάσεις την βούρτσα καθαρισμού προσώπου. Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, τότε χρησιμοποίησε την συσκευή μία φορά την βδομάδα. Αν όμως έχεις αρκετά λιπαρό δέρμα, μπορείς να την χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Είναι ένα βοηθητικό για να μαλακώσουν πιο γρήγορα και σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τα προηγούμενα.

Εφάρμοσε μια μάσκα αργίλου

maska argilou
Η μάσκα αργίλου είναι η τελευταία μέθοδος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εκτός από την βοήθεια που σου προσφέρει στο να απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα, αναζωογονεί το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μην χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη μάσκα κάθε μέρα, ανεξάρτητα με το δέρμα σου. Μία φορά τη βδομάδα είναι αρκετό για να γίνει η δουλειά που θέλεις.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top