ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
protaseis gia tattoo sti gampaΞέρω ότι πλέον δύσκολα βρίσκεις άντρα χωρίς τατουάζ και ίσως για αυτό και να σκέφτεσαι να κάνεις και εσύ ένα. Να σου πω την αλήθεια μου, σαν γυναίκα, μου αρέσει να βλέπω τατουάζ πάνω στους άντρες τα οποία όμως τους ταιριάζουν και δεν είναι κάπου όπου να ‘ναι και όπως να ‘ναι. Από τα σημεία που βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει άντρας όμορφο tattoo είναι η γάμπα. Και επειδή μου αρέσει να χαζεύω τα τατουάζ στους άντρες, παρακάτω σου έχω μερικές πάρα πολύ καλές ιδέες και προτάσεις για αντρικό tattoo στην γάμπα. Γιατί στην τελική τα τατουάζ είναι τέχνη και έκφραση, για αυτό ας έχεις κάτι πάνω σου το οποίο να στολίζει και να συμπληρώνει το σώμα σου.

Αντρικά τατουάζ στη γάμπα

Σαφέστατα πριν κάνεις τατουάζ πρέπει να είσαι βεβαίως μιας και μετά δύσκολα αναστρέφεται. Επίσης, μην το παίξεις έξυπνος και δεν ακούσεις τις συμβουλές του tattoo artist σου για το πως να το φροντίσεις αφού σου το «χτυπήσει». Ναι ξέρει καλύτερα από σένα και εννοείται το καλοκαίρι το αντηλιακό δεν το ξεχνάς. Από εκεί και ύστερα παρατηρείς ότι έχει επιλογές από «μανίκι» ολόκληρο στη γάμπα, μέχρι και διακριτικότερα τατουάζ όπως τα δαχτυλίδια πάνω από τους αστραγάλους.
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τα σχέδια που είναι tribal αναδεικνύονται τέλεια στην περιοχή της γάμπας, καθώς επίσης και φράσεις/ρητά. Βέβαια, στο τέλος της ημέρας η γάμπα είναι δικιά σου και την κάνεις ό,τι σχέδιο θέλεις εσύ. Πιστεύω, όμως, πως τα παραπάνω τατουάζ είναι αρκετά για να πάρεις μια γεύση και μια ιδέα για το τι δείχνει ωραίο και τι μπορείς να κάνεις και να φαίνεται εντυπωσιακό- όπως τα 3D τατουάζ στη γάμπα που πεθαίνω!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top