ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antriki tsanta xartofilakasΟι τσάντες δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Σαφώς μία γυναίκα κουβαλάει συνήθως περισσότερα πράγματα μαζί της αλλά και οι άντρες χρειάζονται πράγματα για διαφορετικές καταστάσεις. Για παράδειγμα ο χαρτοφύλακας σου για την δουλειά και η τσάντα για το γυμναστήριο είναι μόνο δύο από τα είδη αντρικών τσαντών που πρέπει να έχεις!
Η ποικιλία σε τσάντες είναι θέμα πρακτικό και όχι ιδιαιτερότητα και μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα από αντρικές τσάντες στο www.brandbags.gr. Όπως δεν θα έπαιρνες μία βαλίτσα στο γυμναστήριο ή ένα τσαντάκι μέσης σε meeting έτσι κάθε τσάντα έχει το δικό της ρόλο και σκοπό. Δες επίσης 42+1 Μοντέρνα αντρικά πορτοφόλια για κάθε ηλικία!

5 Τύποι αντρικών τσαντών που πρέπει να έχεις

Σακίδιο πλάτης

calvin klein sakidio platis
Η ποικιλία που έχει το σακίδιο πλάτης είναι σχεδόν ατελείωτη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί για χειραποσκευή όταν και αν ταξιδεύεις, να το πάρεις σε μία εκδρομή ή για καθημερινή χρήση στη δουλειά. Είναι το νούμερο ένα στα είδη αντρικών τσαντών που πρέπει να έχεις. (Buy now)

Χαρτοφύλακας

mayros xartofylakas
Παλιά οι άνθρωποι καταλάβαιναν που εργάζεται ο καθένας από τον χαρτοφύλακα του. Οι χαρτοφύλακες ήταν συνήθως μεγάλοι, με γωνίες ενώ οι σημερινοί έχουν πολύ στυλ και πολλές διαφορετικές θήκες για το λάπτοπ ή το τάμπλετ και όλα τα έγγραφα που χρειάζεσαι για την δουλειά. (Buy now)

Σάκος

xaki sakos taksidiou
Είτε θες να φύγεις για το τριήμερο, είτε να πας γυμναστήριο μετά την δουλειά με έναν σάκο μπορείς να κάνεις και τα δύο. Χωράει ότι χρειάζεσαι και είναι ανθεκτικός. Όταν δεν τον χρησιμοποιείς δεν πιάνει χώρο.

Τσαντάκι μέσης

tsantaki meshs
Τι να πρώτο πούμε για το τσαντάκι μέσης. Μπορεί να ήταν εκτός μόδας για αρκετά χρόνια, φέτος όμως επιστρέφει. Το τσαντάκι μέσης είναι βολικό, χωράει το κινητό, τα κλειδιά και το πορτοφόλι σου. Αν δεν θες να το δέσεις στη μέση, φοριέται και με διαφορετικό τρόπο χιαστί από τον έναν ώμο σαν τσαντάκι πλάτης.

Τσάντα ταχυδρόμου

tsanta taxydromou
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που βόλεψε ταχυδρόμους άλλων δεκαετιών να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα ενώ έκαναν χιλιόμετρα με τα πόδια. Τώρα πια είναι συνώνυμο της αντρικής μόδας, βολική και με θήκη για λάπτοπ. Είναι μία τσάντα που δίνει στυλ και βρίσκεται στα είδη αντρικών τσαντών που πρέπει να έχεις.
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top