ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Αν και το shopping δεν περιορίζεται ποτέ σε λίγα ρούχα και όλες μας αγοράζουμε περισσότερα ρούχα από όσα τελικά φοράμε, η ιδέα για βασικά ρούχα που πρέπει όλες να
έχουμε ενισχύεται όσο ποτέ. Ίσως επειδή κάθε χρόνο χαρίζουμε πολλά ρούχα ή επειδή η μόδα αλλάζει και την ακολουθούμε γυρνάμε στα βασικά.
Ποια είναι όμως τα 10 κύρια κομμάτια που πρέπει κάθε μία από εμάς να έχει στην ντουλάπα της; Πρόκειται για ρούχα που θα μας βγάζουν κάθε φορά από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε! Είναι τα ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε κάθε μέρα όλη μέρα σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τα 10 basics ρούχα που πρέπει να έχεις!

Το απλό άσπρο t-shirt

mayro gynaikeio sakaki
Θα αναρωτιέσαι τώρα πως ένα τόσο απλό ρούχο όσο ένα λευκό μπλουζάκι είναι βασικό για την γκαρνταρόμπα σου. Υπάρχει όμως κανένα άλλο ρούχο που μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους; Ένα λευκό μπλουζάκι το φοράς με τζιν, με φούστα, με σαλοπέτα κ.α. Μπορείς λοιπόν να το ταιριάξεις με όλα!

Οι μπαλαρίνες

ntysimo me mpalarines
Υπάρχει λόγος που οι πιο στιλάτες γυναίκες από την Audrey Hepburn έως την Αλέξα Τσανγκ αγαπούν τις μπαλαρίνες. Τα παπούτσια αυτά είναι κομψά και άνετα! Μπορείς να τα φορέσεις στη δουλειά, στον καφέ αλλά ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο όταν δεν θες να φορέσεις τακούνια.

Το γυναικείο σακάκι

mple sakaki
Το γυναικείο σακάκι είναι ένα ρούχο που μπορεί να κάνει το ντύσιμο σου επίσημο, είναι ιδανικό για το γραφείο, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα look και να δείχνει πάντα υπέροχο! Είναι μία εναλλακτική λύση αντί για μπουφάν ή πανωφόρι όταν δεν έχει τόσο κρύο και ταιριάζει πολύ πάνω από φορέματα για την βραδινή σου έξοδο. Δες επίσης Τα 6 γυναικεία σακάκια που πρέπει να φορέσεις στη δουλειά!

Τα sneakers

outfit me sneakers
Η μόδα των τελευταίων χρόνων θέλει να ταιριάξει τα sneakers σε πολλά outfits κάτι που παλιότερα δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Κι όμως τα παπούτσια αυτά είναι μοντέρνα, άνετα, πιο κομψά από ένα κλασσικό αθλητικό! Είναι σίγουρα μέσα στα βασικά ρούχα που πρέπει να έχεις! Δες επίσης 25 Τρόποι να φορέσεις τα sneakers σου φέτος το χειμώνα!

Το ριγέ top

Το κλασσικό ριγέ μπλουζάκι δείχνει τέλειο τόσο με ένα απλό τζιν όσο και με pencil φούστα. Ταιριάζει τέλεια με φλοράλ, μονόχρωμα ρούχα αλλά ακόμα και με άλλα ριγέ κομμάτια. Δεν θα λείψει το στυλ από ένα ντύσιμο με ριγέ top.

Το μαύρο παντελόνι

mayro panteloni
Είναι δύσκολο να πιστέψω πως δεν έχεις έστω ένα μαύρο παντελόνι. Επειδή το μαύρο παντελόνι ταιριάζει με όλα και μπορείς να κάνεις όποιο ντύσιμο θες από casual μέχρι πολύ επίσημο, σίγουρα πρέπει να βρίσκεται στα βασικά ρούχα σου.

Οι  μαύρες γόβες

klassikes mayres goves
Οι κλασσικές μαύρες γόβες δεν μπορούν να απουσιάζουν από μία γυναικεία ντουλάπα! Οι γόβες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και είναι σύμβολο της θηλυκότητας αλλά και του δυναμισμού μιας γυναίκας.

Το σκούρο τζιν

skouro tzin
Το τζιν είναι άλλο ένα ρούχο που δεν λείπει ποτέ από καμία ντουλάπα οποιουδήποτε φύλου, ηλικίας κτλ. Αν θες να αγοράσεις τζιν προτίμησε ένα σκούρο γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως ένα από τα βασικά ρούχα που θα χρησιμοποιήσεις για πολλά outfits.

Το λευκό πουκάμισο

leyko poukamiso
Το λευκό πουκάμισο έχει ατελείωτους τρόπους για να φορεθεί. Ταίριαξε το με απλή φούστα ή παντελόνι, με πιο επίσημα ρούχα και γενικά με ότι θέλεις. Είναι βασικό ρούχο για κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Το μικρό μαύρο φόρεμα

aplo mayro forema
Κανένα άλλο ρούχο δεν δίνει πιο πολλές επιλογές για styling και αξεσουάρ από ένα μαύρο φόρεμα. Αν και από μόνο του ένα μαύρο φόρεμα είναι εντυπωσιακό μπορείς να το φορέσεις όπως θες και θα σε γλυτώσει σε πολλές περιστάσεις.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top