ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
trixoptosi antresΜεγαλώνοντας οι άντρες αρχίζουν να έχουν ένα πολύ μεγάλο φόβο. Αυτός ο φόβος είναι τα μαλλιά σου και το πως θα βρουν τρόπο να
κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι που δεν βρίσκουν λόγο να προσπαθήσουν να καθυστερήσουν την πτώση τους και αλλάζουν το στυλ κουρέματος.
Πολλοί όμως είναι εκείνοι που θεωρούν ότι τα μαλλιά είναι όλη τους η γοητεία. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά γοητευτικοί οι άντρες που έχουν μαλλιά. Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 70 τοις εκατό των αντρών, ανησυχούν για την απώλεια των μαλλιών τους. Πως όμως μπορείς να καταπολεμήσεις την απώλειά τους;

Τρόποι για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης!

Ποιοι είναι οι λόγοι

trixoptosi antres
Η απώλεια των μαλλιών δεν προέρχεται από κάτι συγκεκριμένο. Είναι πολλοί οι παράγοντες που οφείλονται για αυτό το αποτέλεσμα. Η κληρονομικότητα αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς το 95 τοις εκατό των αντρών χάνουν τα μαλλιά τους γι αυτό το λόγο. Τα μισά αποτελέσματα φαίνονται στην ηλικία των 50 και το 40 τοις εκατό των αντρών ξεκινάει να βιώνει την τριχόπτωση από την ηλικία των 35.
Σε κάποιους άντρες ξεκινάει από πιο πίσω αφήνοντας κενό στο στεφάνι, ενώ σε κάποιους άλλους ξεκινάει από μπροστά στην αριστερή και την δεξιά πλευρά. Δυστυχώς σε κάποιους άντρες η τριχόπτωση ξεκινάει και στις 2 περιοχές ταυτόχρονα. Κάποιοι είναι λίγο πιο άτυχοι από τους υπόλοιπους δυστυχώς.
Άλλοι παράγοντες που μπορούν να φέρουν τριχόπτωση είναι το άγχος, ο άτσαλος χειρισμός των μαλλιών και η διατροφή. Ο τρόπος ζωής και η υγεία του οργανισμού σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο θέμα της τριχόπτωσης. Παρόλα αυτά το 84 τοις εκατό των γυναικών υποστηρίζει ότι η απώλεια των μαλλιών δεν επηρεάζει το πόσο ελκυστικός είναι ένας άντρας.

Πως να σταματήσεις την τριχόπτωση

sumvoules trixoptosi
Υπάρχουν κάποιες λύσεις που μπορούν να σταματήσουν την τριχόπτωση. Θα πρέπει όμως να ξεκινήσεις να την περιποίηση των μαλλιών σου αμέσως μόλις καταλάβεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις την κατάσταση ή να την επιβραδύνεις, παρά να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις χαμένες τρίχες.

Πάρε σωστές βιταμίνες

diatrofi mallia
Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθάει στο να γίνουν πιο δυνατά και πιο υγιή. Θα πρέπει όμως να παίρνεις τις υγιεινές πρωτεΐνες και όχι τύπου fast food. Μην ξεχνάς ότι η πρωτεΐνη δεν υπάρχει μόνο στο κρέας αλλά μπορείς να την βρεις από διάφορες πηγές.
Επίσης, οι τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες Β, ψευδάργυρο, πυρίτιο και σίδηρο, βοηθάνε εξίσου στην υγεία των μαλλιών. Η βιταμίνη που έχει παρατηρηθεί ότι είναι η αιτία για την απώλεια μαλλιών στους άντρες είναι η Β12. Οι χορτοφάγοι έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή τη βιταμίνη, καθώς μπορείς να την βρεις σε ζωικές τροφές. Ένα συμπλήρωμα Β12 θα βοηθήσει πολύ.

Προϊόντα styling

proionta mallia
Πριν αγοράσεις προϊόντα styling θα πρέπει να σκεφτείς καλά τι θα πάρεις. Αν κάνεις την λάθος επιλογή μπορεί να κάνεις κακό στα μαλλιά σου και να τα επιβαρύνεις περισσότερο. Το κερί σε σπρέι είναι η καλύτερη επιλογή για να μην τα επιβαρύνεις περισσότερο.

Κούρεμα

antras konta mallia
Το κούρεμα που θα επιλέξεις για τα μαλλιά σου είναι πολύ σημαντικό. Δεν γίνεται να αφήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πολύ, καθώς το βάρος θα επιβαρύνει τις ρίζες με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγαλύτερη απώλεια. Το κοντό κούρεμα είναι το ιδανικό για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν. Προσάρμοσε το στυλ σου για να ταιριάζει με ένα κοντό κούρεμα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top