ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Κατά ένα περίεργο τρόπο, με το που μπαίνει ο χειμώνας ξεκινάμε να φοράμε μαύρα ή
γενικότερα σκούρα ρούχα. Αυτό όμως είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις, μιας και ακυρώνεις πολλά όμορφα και φωτεινά χρώματα. Μέσα σε αυτά είναι και το απόλυτο χρώμα, το οποίο παραπέμπει στις χιονισμένες μέρες του χειμώνα, το λευκό!
Ένα λευκό πανωφόρι όμως μπορεί να κάνει απίστευτα κομψή και ζεστή την εμφάνιση σου, συν του ότι μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Με τους τρόπους που θα σου δείξω στην συνέχεια θα προσπαθήσω να σου αλλάξω τη γνώμη, αποδεικνύοντας σου ότι ένα λευκό σακάκι είναι από τα must κομμάτια που πρέπει να έχεις στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σου!

Όμορφες ιδέες για outfits με λευκό πανωφόρι!


Συνδύασε το λευκό σακάκι σου με ένα jean παντελόνι

leuko sakaki outfits
Αν ψάχνεις την πιο δοκιμασμένη συνταγή, τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα λευκό σακάκι με ένα skinny ή ακόμη και boyfriend jean από κάτω. Το συγκεκριμένο outfit είναι σχετικά απλό και δείχνει αβίαστα κομψό. Και το σημαντικότερο; Μπορεί να φορεθεί τόσο στο γραφείο όσο και σε μια βραδινή σου έξοδο.

Φόρεσε το με ένα σορτς

sunduasmoi gynaikeia rouxa
Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και πολλές γυναίκες οι οποίες αντέχουν το χειμερινό κρύο και τολμούν να φορούν τα σορτσάκια τους όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία που επικρατεί. Και σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα ένα λευκό πανωφόρι. Για να ολοκληρώσεις το look σου όμως φρόντισε να φορέσεις και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.

Συνδύασε το λευκό πανωφόρι σου με παστέλ χρώματα

pastel xromata ntysimo ediva.gr
Ο συνδυασμός του λευκού με τα παστέλ χρώματα ήταν από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για το 2014. Αυτό το trend όμως έχει επιστρέψει και φέτος. Αν επιλέξεις να το εντάξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχεις πάντα μια αριστοκρατική εμφάνιση.

Ολοκλήρωσε το outfit σου με ένα καπέλο

emfaniseis xeimonas kapelo
Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα καπέλα φοριούνται κυρίως το καλοκαίρι, αλλά δεν μας εμποδίζει κανείς να τα εντάξουμε και στο χειμερινό μας outfit. Αντιθέτως, αν επιλέξεις το κατάλληλο στυλ, θα δεις όλη σου την εμφάνιση να αλλάζει και να γίνεται πιο μυστηριώδης και σαγηνευτική. Και μην ξεχνάς ότι ταιριάζει με όλα τα ρούχα, από φόρεμα μέχρι και σορτς.

Φόρεσε το με ψηλοτάκουνα παπούτσια

tips modas ediva.gr
Το λευκό πανωφόρι ή σακάκι θα πρέπει να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα σου, λόγω του ότι είναι απίστευτα φινετσάτο και μπορεί να κάνει κάθε σου εμφάνιση να λάμπει. Τι το καλύτερο λοιπόν από το να το φοράς όταν θέλεις να πας σε μια επίσημη εκδήλωση, συνδυάζοντας το με τα ψηλά παπούτσια σου!
Προσοχή όμως! Δεν είναι ανάγκη να είναι και αυτά λευκά. Είναι προτιμότερο να είναι κόκκινα ή μαύρα για να υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση στο σύνολο σου.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top