ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η υπόθεση συζητήθηκε και αναλύθηκε πολύ στη
ν Κω. Τις μαρτυρίες ήρθε να συμπληρώσει το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης. Ολική ανατροπή στην υπόθεση που προκάλεσε σάλο...

Η καταγγελία για βιασμό στην Κω συζητήθηκε πολύ αυτά τα 17 χρόνια που χρειάστηκαν για να πέσει η αυλαία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου. Ο κατηγορούμενος δικάστηκε ερήμην και κρίθηκε αθώος, ενώ άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι η φερόμενη ως θύμα δεν παρουσιάστηκε στην δίκη. Κατηγορούμενος ήταν ένας Αλβανός, ηλικίας 43 ετών.

Κατηγορήθηκε για το βιασμό γυναίκας την 30η Ιουλίου 2001 στην Κω. Τότε όπως είχε υποστηρίξει εκείνη, την παρέσυρε στο δωμάτιο του και αφού τη χτύπησε την βίασε. Είχε υποστηρίξει πως η ίδια ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στην δίκη κατέθεσε ένας ομοεθνής του, που εργαζόταν μαζί του ως σερβιτόρος σε νυχτερινό κέντρο της Κω. Ο μάρτυρας αυτός επεσήμανε ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο και την φερόμενη ως θύμα που ήταν φίλη της συντρόφου του, εντός του καταστήματος.

Μετά το πέρας της λειτουργίας του και οι 4 αναχώρησαν από το κατάστημα και σε λίγα λεπτά ενώ βάδιζαν ο κατηγορούμενος και η φίλη της συντρόφου του επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί και αναχώρησαν γεγονός που τους εξέπληξε. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην οικία του κατηγορούμενου όπου κατέληξαν.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας που μίσθωνε ο κατηγορούμενος, όπως επεσήμανε ο Εισαγγελέας της έδρας, έχει καταθέσει ότι θύμα και θύτης έφυγαν από την οικία και μπήκαν μαζί σε λεωφορείο. Τόνισε ότι τίποτε από την συμπεριφορά του θύματος δεν έδειξε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Ο βιασμός εξάλλου δεν προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το θέμα. Το δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση του τον κήρυξε αθώο.

Πηγή: dimokratiki.gr


Πηγή: https://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top