ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας άντρας που ξοδεύει την ζωή και τα χρήματά του για να γίνει μία διασταύρωση ανθρώπου, εξωγήινου και ξωτικού λέει πως σχεδιάζει να κάνει ακόμα περισσότερες επεμβάσεις.


Ο Luis Padron, 26, από το Buenos Aires, έχει ήδη ξοδέψει $60,000 σε αρκετές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάζει σαν τους Πλειάδες, την εξωγήινη φυλή από την οποία πιστεύει ότι προέρχεται.



Με τα μυτερά του αυτιά, τα μεγάλα μάτια και τα λευκά μαλλιά, ο Luis φαίνεται λες και δεν είναι καν από τον πλανήτη γη.



Στην τελευταία του επέμβαση έσπασε το σαγόνι του σε πέντε σημεία για να το κάνει να φαίνεται σαν να είναι από καρτούν και λέει πως είναι έτοιμος να υποβληθεί στην επόμενη επέμβαση.

Στο μέλλον σχεδιάζει να αφαιρέσει το μήλο του Αδάμ και να δώσει στα μάτια του το σχήμα γάτας. Λέει πως θέλει επίσης να αλλάξει χρώμα στα μάτια του, βάζοντας εμφυτεύματα.


Η λίστα όμως δεν σταματάει εκεί. Θέλει να κάνει lifting στο πρόσωπο, να βάλει περισσότερα εμφυτεύματα, πλαστική στην μύτη και να προσθέσει κυνόδοντες ζώου στα δόντια του.


Παρά την ασυνήθιστη εμφάνισή του, ο Luis επιμένει πως η μεταμόρφωσή του είναι για εκείνον και για κανέναν άλλον.


«Δεν θέλω να προκαλέσω. Ντύνομαι έτσι γιατί έτσι νιώθω άνετα. Το κάνω για μένα και όχι για τους άλλους.»


«Όταν ήμουν έφηβος, βρήκα αυτά τα πλάσματα που λέγονται Πλειάδες. Είναι τέλεια όντα από το διάστημα, μία μίξη ανάμεσα από ξωτικά και εξωγήινους και είναι πολύ χλωμοί, ψηλοί, έχουν λευκά μαλλιά και μεγάλα μάτια.»


«Έχω κάνει περίπου 40 επεμβάσεις συνολικά – κάποιες πολύ μεγάλες και κάποιες πιο μικρές. Έχω ξοδέψει περίπου $60,000.»


Είπε πως σαν παιδί είχε δεχτεί πολύ bullying επειδή ήταν διαφορετικός αλλά τώρα η εμφάνισή του του έχει δώσει την αυτοπεποίθηση που του έλειπε όταν ήταν πιο μικρός.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top