ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Το καλοκαίρι μας θέλει λαμπερές και έτοιμες για δράση. Είτε το πρόγραμμα σου περιλαμβάνει εξορμήσεις σε ήσυχες παραλίες με το αγόρι σου, είτε βόλτα για δροσερά cocktails με τις φίλες
σου μπορείς να είσαι φυσική και λαμπερή σε κάθε περίσταση και περίπτωση. Θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σου εύκολα και φυσικά μυστικά ομορφιάς που θα τονώσουν την διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου.
Αυτή η εποχή του χρόνου σίγουρα μας ομορφαίνει και μας φτιάχνει τη διάθεση αρκεί να μην ξεχνάμε την προστασία  μας. Ο ήλιος, το αλάτι και ο αέρας του καλοκαιριού πολύ συχνά μας αφυδατώνουν αφήνοντας μια θαμπάδα στο πρόσωπο  και το σώμα μας. Υπάρχουν όμως πολλοί και φυσικοί τρόποι να επανακτήσουμε την λάμψη. Εδώ θα βρεις 10 τρόπους για να έχεις υγιές δέρμα: 10 Συμβουλές για υγιές δέρμα που πρέπει πάντα να εφαρμόζεις

8 Καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς για γυναίκες!

Το νερό νεράκι

nero me aggouri
Σίγουρα το έχεις ακούσει πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το λέω. Το νερό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά κυρίως το καλοκαίρι είναι ο καλύτερος σύμμαχος της επιδερμίδας μας. Μας ενυδατώνει εσωτερικά και αυτό αντανακλάται άμεσα στο δέρμα μας. Ο κανόνας των 8 ποτηριών την ημέρα είναι ένας από τους βασικούς αλλά αν σου φαίνεται δύσκολο κάνε το νεράκι σου πιο ενδιαφέρον. Μπορείς να προσθέσεις σε μια κανάτα φλούδες εσπεριδοειδών και  φύλλα δυόσμου ή φλούδες αγγουριού και φύλλα μέντας μετατρέποντας το σε ένα άκρως δροσιστικό και αντιοξειδωτικό ρόφημα.

Χείλια για φίλημα


Πολλές από εμάς τους καλοκαιρινούς μήνες ξεχνάμε τα χείλια μας, αν και έχουν και αυτά άμεση ανάγκη από φροντίδα και αντιηλιακή προστασία. Φρόντισε να έχεις μαζί σου στην παραλία ένα ενυδατικό stick με δείκτη προστασίας. Όταν επιστρέψεις στο σπίτι  έχεις στο ψυγείο σου ένα από τα καλύτερα φυσικά ενυδατικά προϊόντα για τα χείλια σου: το βούτυρο! Όσο περίεργο και αν ακούγεται χαρίζει άμεση ενυδάτωση και λάμψη.

Πες όχι στη μουτζουρωμένη μάσκαρα


Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει μία από τις πρώτες επιπτώσεις είναι ο ιδρώτας στο πρόσωπο μας και κατά συνέπεια η μάσκαρα που τρέχει. Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι μια επιλογή που δυστυχώς όμως αφαιρείται δύσκολα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες μας. Υπάρχει όμως και μια πιο απλή εναλλακτική. Άπλωσε λίγη βαζελίνη στις άκρες των δαχτύλων σου και στη συνέχεια πέρασε τις βλεφαρίδες σου. Θα σου προσφέρει σταθερότητα και αποτέλεσμα που διαρκεί όλη τη μέρα.

Φυσικές ανταύγειες

xamomili gia mallia
Το χαμομήλι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους των μαλλιών μας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Την επόμενη φορά που θα κάνεις τσάι μην πετάξεις το σακουλάκι. Φύλαξε το και όταν λουστείς στράγγιξε το στα νωπά σου μαλλιά. Άφησε το μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξέβγαλε με την μαλακτική σου. Το χαμομήλι θα  χαρίσει φυσικές ανταύγειες και λάμψη στα μαλλιά σου.

Μην ξεχνάς την απολέπιση

fusiko scrub
Η επιδερμίδα του προσώπου ή τους σώματος μας, ζητά πολλές φορές την βοήθεια μας. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ακριβά απολεπιστικά προϊόντα. Τα καλύτερα υλικά είναι στο ντουλάπι σου! Ανακάτεψε  2 κ.σ μέλι με 3 ½ κ.σ μαύρη ζάχαρη και άπλωσε στο δέρμα σου με κυκλικές κινήσεις. Όταν ολοκληρώσεις το scrub ξέπλυνε την περιοχή με δροσερό νερό και τόνωσε το καθαρό δέρμα σου με μια ενυδατική κρέμα. Ιδανικό και για τους αγκώνες και τα γόνατα που έχουν πιο σκληρή υφή και πιο σκούρα όψη. Προσοχή μην το παρακάνεις: 2-3 φορές την εβδομάδα είναι το ιδανικό. Μπορείς να βρεις επιπλέον συνταγές εδώ: Πως να φτιάξεις σπιτικά scrub σώματος σε κύβους!

Αντιγήρανση με μούρα

smoothies me moura
Όσο και να μας αρέσει το ηλιοκαμένο look, όλες γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του ήλιου στην επιδερμίδα. Μια από αυτές είναι και η πρόωρη γήρανση. Μπορούμε να τα έχουμε όμως και τα δυο! Τα μούρα είναι μια εξαιρετική πηγή  λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών καθώς και αμινοξέων που συμβάλλουν στην ανανέωση των κυττάρων. Κάλεσε τις φίλες να πείτε από ένα smoothie και απολαύστε μαζί ένα γευστικότατο ρόφημα  και τις αντιγηραντικές του ιδιότητες .

Καθάρισε το πρόσωπο σου με ελαιόλαδο


Στο τέλος της ημέρας είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο μας από το μακιγιάζ και υπολείμματα καυσαερίων και σκόνης που πολλαπλασιάζονται ειδικά το καλοκαίρι. Δοκίμασε να αντικαταστήσεις την λοσιόν σου με το μαγικό ελαιόλαδο. Θα νιώσεις το βαθύ καθαρισμό που προσφέρει και το πρόσωπο σου θα είναι λείο και απαλό.

Αλόη κατά τον ερεθισμών

aloe gia prosopo
Οι ερεθισμοί είναι πολύ συχνοί το καλοκαίρι, είτε προκαλούνται από τον ιδρώτα μας είτε ακόμα και από τσιμπήματα. Μπορείς να τους εξαλείψεις με τις ευεργετικές ιδιότητες η οποία περιέχει ένζυμα βαθιά θεραπευτικά για το δέρμα και τους ιστούς. Προμηθεύσου φύλλα αλόης (μπορείς να τα βρεις σε καταστήματα βιολογικών  προϊόντων και εμπορίας βοτάνων) και τρίψε το ερεθισμένο σημείο για δυο λεπτά. Επίσης η αλόη διακρίνεται  για την ενυδατική, αποτοξινωτική, αντιοξειδωτική, κυτταροπροστατευτική και επουλωτική δράση της.
Αυτά τα μικρά μυστικά θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις το πρόσωπο και το σώμα σου αλλά μην ξεχνάς, η λάμψη πηγάζει κυρίως από μέσα μας. Ξεκουράσου όποτε έχεις χρόνο, απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου και της θάλασσας και χάρισε στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης. Αν βάλεις στην καθημερινότητα σου  την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει γενναιόδωρα. Φρόντισε τον εαυτό και ετοιμάσου να λάμψεις!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top