ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Μπορείς να το φορέσεις τόσο στις καθημερινές και casual εμφανίσεις σου όσο και στις βραδινές σου εξόδους ή σε κάποια επίσημη περίσταση όπως είναι ένας καλοκαιρινός γάμος. Ποια είναι όμως τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις για να δείχνεις πάντα εντυπωσιακή είτε έχεις μακριά είτε κοντά μαλλιάώστε να παραμείνεις δροσερή το καλοκαίρι;

Καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με ένα φουλάρι!


Κότσοι με φουλάρι

galliki pleksouda kotsos kalokairina xtenismata 2018 kalokairina xtenismata tourmpani kotsos katsara mallia neanikoi kotsoi ediva.gr psilos kotsos retro hairstyles ediva.gr vradina xtenismata kalokairi xamilos kotsos pleksouda xtenismata badanna xtenismata katsara mallia
Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη κότσων που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας αυτό το όμορφο αξεσουάρ. Μπορείς λοιπόν είτε να το χρησιμοποιήσεις σαν τουρμπάνι για να κλείσεις μέσα του τον κότσο σου, αφήνοντας από έξω μόνο την φράντζα σου, είτε να δέσεις τον κότσο σου με αυτό ή ακόμη και να κάνεις έναν ψηλό ή χαμηλό κότσο με πλεξούδες περνώντας από μέσα τους το φουλάρι σου. Δες επίσης 5 εύκολους, γρήγορους και καθημερινούς κότσους!

Κοτσίδες με φουλάρι

alogooura pleksouda braided ponytail galliki kotsida foulari kathimerina xtenismata makria mallia ollandiki pleksouda kotsida plekti kotsida foulari psili kotsida xamili kotsida foulari xtenismata aksesouar mallion xtenismata ksantha mallia xtenismata ollandikes pleksoudes
Όσον αφορά τις αλογοουρές τώρα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απλά για να πιάσεις τα μαλλιά σου, όπως θα έκανες δηλαδή και με ένα λαστιχάκι, είτε να παίξεις με διάφορων στυλ πλεξούδες -ολλανδική, γαλλική, ψαροκόκαλο- πλέκοντας στα μαλλιά σου και το φουλάρι.
Μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και έναν φιόγκο ή ένα λουλούδι στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, ενώ για τις πιο casual εμφανίσεις σου μπορείς να τυλίξεις την κοτσίδα σου με το ύφασμα, αφήνοντας ακάλυπτο μόνο τις άκρες των μαλλιών σου. Δες ακόμη 7 μοντέρνες κοτσίδες για να κάνεις όλη την εβδομάδα!

Λυτά και μισά πιασμένα μαλλιά με φουλάρι

casual xtenismata 2018 gunaikeia xtenismata foulari hairstyles kalokairi 2018 misa mallia piasmena rockabilly xtenismata kalokairi scarf hairstyles summer xtenismata foulari ediva.gr xtenismata makria malliaretro gynaikeia xtenismata
Τέλος, για όσες προτιμούν να έχουν κάτω τα μαλλιά τους, ή δεν έχουν πολύ χρόνο για να κάνουν ένα κομψό χτένισμα, μπορείτε απλά να το χρησιμοποιήσετε σαν κορδέλα ή ακόμη και να δημιουργήσετε κάποιο σχέδιο με το δέσιμο του φουλαριού που θα κάνετε ή ακόμη και έναν φαρδύ κόμπο στη μέση του ώστε να μπει στο κέντρο του κεφαλιού.
Επιπλέον, μια εξαιρετική ιδέα για καλοκαιρινό χτένισμα είναι το να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου κάνοντας μια πλεξούδα ή έναν κότσο και να το χρησιμοποιήσεις για την διακόσμηση τους με τους τρόπους που ανέφερα και προηγουμένως. Εδώ μπορείς να δεις 25 εύκολα hairstyles με τα μισά μαλλιά επάνω!
Εκτός όμως από το φουλάρι μπορείς να πάρεις και ένα scrunchie για να κάνεις μερικά μοναδικά χτενίσματα, καθώς έχει και σύρμα στο εσωτερικό του για να σταθεροποιείται πολύ πιο εύκολα.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top