ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Η δούκισσα του Κέμπριτζ διαθέτει χάρη και πολύ κομψά στοιχεία, όμως τα μαλλιά της δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα! Γι αυτό τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν της. Έτσι δεν μπορεί κανείς να μιλάει για styling διάσημων ανθρώπων και να παραλείπει τα hairstyle της Kate Middleton! Αυτό που κάνει τα μαλλιά της δούκισσας υπέροχα είναι ότι δείχνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια πάντα chic και ανάλαφρα. Συνήθως είναι ίσια με κυματιστά τελειώματα στους ώμους και δείχνουν αστραφτερά και υγιή. Πιο σπάνια την έχουμε δει με κομψό κότσο ή με τα μαλλιά πιασμένα.

Όμορφα και κομψά χτενίσματα της Kate Middleton!


Τι κάνει τα μαλλιά της Kate Middleton ξεχωριστά


Κάποιους μήνες του χρόνου η υγρασία στο Λονδίνο φτάνει το 70%-87, όμως σε κάθε δημόσια εμφάνιση η Kate Middleton έχει αψεγάδιαστα μαλλιά που μοιάζουν σαν διαφήμιση διάσημου σαμπουάν. Δείχνουν ελαστικά, αστραφτερά και με όσο όγκο χρειάζεται χωρίς να φριζάρουν!
Φυσικά τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στον κομμωτή της δούκισσας που φημολογείται ότι πληρώνεται με 325 pounds για να κάνει ο ίδιος κάποιο χτένισμα. Η ουσία είναι ότι τα χτενίσματα του αντέχουν τις πιο σκληρές συνθήκες αφού όλες ξέρουμε τι συμβαίνει στα μαλλιά μας όταν η υγρασία φτάνει ακόμα και το 30%. Δες επίσης 8 Tips για μοναδικό όγκο στα μαλλιά!

Πως είναι τόσο αστραφτερά

hairstyle ths Kate Middleton
Υπάρχουν προϊόντα που δίνουν λάμψη στα μαλλιά, πολλές φορές όμως είναι και θέμα υγείας της τρίχας. Δηλαδή τα προσεγμένα μαλλιά λάμπουν από υγεία και ομορφιά. Για τις επίσημες εμφανίσεις της το hairstyle της Kate Middleton περιέχει σίγουρα κάποιο προϊόν λάμψης. Το μυστικό βέβαια για την χρήση τέτοιων προϊόντων είναι να βάζουμε μικρή ποσότητα, κάτι που φαίνεται ότι κάνει η ίδια ή ο κομμωτής της. Αν βάλουμε μεγάλη ποσότητα τα μαλλιά μπορεί να γίνουν λιπαρά και βαριά. Δες επίσης Τα 7 πιο αγαπημένα hairstyles των celebrities!

Πώς φροντίζει η ίδια τα μαλλιά της


Φυσικά ένα πρόσωπο που ανήκει σε μια βασιλική οικογένεια θα έχει πάντα την πιο επαγγελματική φροντίδα. Φαίνεται όμως πως ακόμα και μία δούκισσα φροντίζει και μόνη τον εαυτό της. Μάλιστα στον ίδιο τον γάμο της ακούγεται πώς έκανε μόνη της το make up της.
Όσον αφορά στο styling των μαλλιών της φαίνεται να προτιμά να χρησιμοποιεί ρόλεϊ ενώ χρησιμοποιεί ενυδατικά σαμπουάν για το λούσιμο. Η ενυδάτωση των μαλλιών ίσως είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι είναι πολύ αστραφτερά και υγιή ακόμα και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top