ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όταν η 11χρονη Cherish-Rose Lavelle διαμαρτυρήθηκε
για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε γίνει υπέρβαρη.

Και αρκετά σύντομα η Cherish-Rose ένιωσε κάτι στην κοιλιά της. Δεν ήξερε τι θα μπορούσε να είναι. Αλλά οι γιατροί πίστευαν ότι ήξεραν. Κατηγορούσαν την έφηβη ότι ήταν έγκυος και στη συνέχεια της έκαναν τεστ για να μάθουν αν είχαν δίκιο.

Η Cherish-Rose όμως δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης.

Η μητέρα της είχε παρατηρήσει ότι η Cherish-Rose συμπεριφερόταν διαφορετικά τους τελευταίους μήνες. Παλιά είχε μια ευφάνταστη προσωπικότητα. Αλλά πριν από δύο μήνες, τα πράγματα άλλαξαν ξαφνικά.

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Cherish-Rose. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

Η μητέρα της Cherish-Rose έτρεξε σε πολλά σενάρια όταν διαπίστωσε τις αλλαγές στην κόρη της. Υποψιάζεται ότι έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή σε ένα σημείο. Αλλά τότε έμαθε ότι ήταν ο κακοήθης όγκος.

«Αυτό που μας συμβαίνει είναι κάτι που θέλω όλοι οι γονείς να γνωρίζουν, καθώς σκέφτηκα ότι υπέφερε από μια διατροφική διαταραχή από το bulling επειδή ήταν υπέρβαροι», είπε η μητέρα της.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Cherish-Rose θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

Πηγή: awmnews, viralman


Πηγή: https://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top