ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με πληροφορίες από true.gr Πιθανώς να αναρωτιέστε γιατί να ασχολείστε τόσο πολύ με την στοματική σας υγιεινή. Εξάλλου είναι απλά το στόμα.

Θα σας πούμε γιατί – η συνολική μας υγεία εξαρτάται από την κατάσταση του στόματός μας.
Εάν νομίζετε πως θέλουμε να προωθήσουμε κάποιο ακριβό προϊόν, κάνετε λάθος. Αντιθέτως, θέλουμε να σας δώσουμε την συνταγή για ένα αποτελεσματικό στοματικό διάλυμα που είναι οικονομικό και τα περισσότερα συστατικά τα έχετε ήδη στο σπίτι σας.


Τι θα χρειαστείτε:
  • μαγειρική σόδα
  • αλάτι
  • υπεροξείδιο του υδρογόνου
  • κρύο και ζεστό νερό
  • οδοντογλυφίδες και οδοντόβουρτσα

Οδηγίες:
Αρχικά, ανακατέψτε το αλάτι και την μαγειρική σόδα, φτιάχνοντας μία πάστα. Όταν η πάστα είναι έτοιμη, βάλτε την στην οδοντόβουρτσα και πλύνετε τα δόντια σας. Μην καταπιείτε το μείγμα. Απλά φτύστε το και επαναλάβετε.


Αφού το κάνετε αυτό, ανακατέψτε μισή κούπα από υπεροξείδιο του υδρογόνου με την ίδια ποσότητα ζεστού νερού και ξεπλύντε το στόμα σας. Με την οδοντογλυφίδα, διώξτε τα υπολείμματα και καθαρίστε με κρύο νερό.


Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή και αν την κάνετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά γιατί εκτός από το να καθαρίζει το στόμα, σκοτώνει τα βακτήρια και λευκαίνει τα δόντια.

Το καλύτερο είναι πως περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και έτσι δεν θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top