ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Όταν πρόκειται για
 νυφικά χτενίσματα, πάντα ψάχνεις αυτό που σε κολακεύει και σε κάνει να νιώθεις μοναδική, την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Να σου δείξω μερικά από τα πιο όμορφα χτενίσματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να εντυπωσιάσεις κάθε καλεσμένο σου.
Από αρχοντικούς κότσους που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία, μέχρι τα ρομαντικά μαλλιά που πέφτουν απαλά στους ώμους και σαγηνεύουν όποιον τα αντικρίζουν. Οι πλεξούδες είναι ιδιαίτερα αγαπητές στις νύφες και μπορείς να επιλέξεις μια πιο περίτεχνη η οποία θα κοσμήσει τα μαλλιά σου με πανέμορφο τρόπο.

21 Μοναδικά νυφικά χτενίσματα για εντυπωσιακές νύφες!


Μαζεμένα μαλλιά

xantha mallia sgoura misa mallia epanw nyfiko xtenisma xanthia kopela nifh
xantha mallia nifika sgoura mallia mazemena pisw nifika mallia kastana
xantha mallia nifh mazemena mallia nifh xanthia kopela me nufiko xtenisma
nufiko xtenisma kastana mallia
Τα μαζεμένα μαλλιά παραπέμπουν σε ρομαντικές διαθέσεις και μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά χτενίσματα, όπως μισά επάνω, ή μαζεμένα στο πλάι. Στόλισε τα μαλλιά σου με αξεσουάρ ή λουλούδια και σίγουρα θα είσαι μια εντυπωσιακή νύφη που θα μαγέψει τον καλό της καρδιάς της και όχι μόνο.

Κότσος

kotsos psila nifikos xantha mallia me kotsonifikos kotsos
Ένας νυφικός κότσος, αναδεικνύει το πρόσωπό σου και το νυφικό σου. Προτίμησε τον αν αγαπάς να μαζεύεις τα μαλλιά σου και σου αρέσει αυτό το αρχοντικό και διαχρονικό χτένισμα. Κάτι που μπορείς να κάνεις, είναι να επιλέξεις έναν κότσο με σγουρά μαλλιά στο τελείωμα και στο γλέντι να τα αφήσεις κάτω. Οι μπούκλες θα είναι εκεί να κλέψουν την παράσταση. Δες επίσης 29 Φανταστικά χτενίσματα με νυφικούς κότσους!

Πλεξούδα

mallia sgoura katw me plexouda xanthia plexouda me loyloydianufika mallia kotsos me plexouda
Η πλεξούδα θα σου χαρίσει girly διάθεση και ρομαντική όψη που θα λατρέψεις. Μπορείς να κάνεις μια πλεξούδα περιμετρικά του προσώπου σου και να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω σπαστά, ή να τα μαζέψεις σε ένα περίτεχνο κότσο. Ακόμα μία πλάγια πλεξούδα είναι τέλεια για νέες γυναίκες που θέλουν κάτι πιο ανέμελο και όμορφο.
Τα νυφικά χτενίσματα πάντα εντυπωσιάζουν σε συνδυασμό με το φανταστικό νυφικό και συνθέτουν μια εικόνα που μένει στο μυαλό όλων. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει και σε αντιπροσωπεύει και σίγουρα θα είσαι μοναδική.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top