ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα παντρεμένο ζευγάρι έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν πως οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί ξανά δέκα χρόνια πριν γνωριστούν.


Ο 35χρονος Ye βρέθηκε σε μια παλιά φωτογραφία της συζύγου του, της Xue, που είχε τραβηχτεί το 2000 στο Qingdao της ανατολικής Κίνας.

Και οι δυο τους βρίσκονταν σε διακοπές, όταν ο κ. Ye ταξίδεψε στο Qingdao για μια περιοδεία και η κ. Xue επισκέφθηκε την πόλη αυτή με τη μητέρα της.
Το ζευγάρι δήλωσε στο Chengdu Business Daily ότι ανακάλυψαν ότι είχαν ξανασυναντηθεί όταν ο κ. Ye τακτοποιούσε κάποια πράγματα στο σπίτι της πεθεράς του.

“Κοίταζα μια φωτογραφία στην οποία η σύζυγός μου καθόταν μπροστά από ένα αξιοθέατο, όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι μέσα στην εικόνα υπήρχε κι ένας άντρας που στεκόταν πίσω της.”

“Ωχ! Αυτός είμαι εγώ,” αναφώνησε ο κ. Ye όταν κατάλαβε ότι με τη γυναίκα του είχαν συναντηθεί ξανά πριν γνωριστούν.
Ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι του και βρήκε μια φωτογραφία από τις διακοπές που είχε πάει στις 28 Ιουλίου του 2000, η οποία έδειχνε τον 17χρονο τότε κ. Ye να στέκεται μπροστά στο ίδιο αξιοθέατο.

Η γυναίκα του συγκλονίστηκε όταν είδε ένα νεαρό αγόρι, με μπλε μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι, να είναι και στις δύο εικόνες στην ίδια στάση.

Η κ. Xue θεώρησε ότι ήταν θαύμα και έμεινε έκπληκτη από τη δύναμη της μοίρας.

Όταν έδειξαν τις εικόνες στους φίλους τους, οι περισσότεροι είπαν πως ήταν γραφτό να είναι μαζί.
Ο κ. Ye γνώρισε για πρώτη φορά τη γυναίκα του μέσω κοινής παρέας το 2011, όταν επέστρεψε στο Chengdu, την πατρίδα του, μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο της Suzhou.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα και έκαναν τη φωτογράφιση του γάμου τους στο Qingdao.

Το ζευγάρι προγραμμάτισε να επισκεφθεί ξανά την πόλη όπου πρωτοσυναντήθηκαν όταν μεγαλώσουν οι δίδυμες κόρες τους.


Πηγή: https://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top