ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το βράδυ της Τρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος
παίκτης του Ιστορία έγραψε το βράδυ της Τρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που σκοράρει σε 10 συνεχόμενους αγώνες ενώ με το ψαλιδάκι με το οποίο εκτέλεσε τον Μπουφόν έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να Υποκλιθεί στο ταλέντο του.

Οι φαν του έδωσαν ρέστα στα social media και πολλοί δεν δίστασαν να τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι και να "μειώσουν" το αντίπαλον δέος του.

Αρκετοί αντέδρασαν στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για τον Αργεντίνο άσο, μεταξύ αυτών και ο συμπατριώτης του Τομάς Ντε Βινσέντι ο οποίος ανέβασε φωτογραφία του σούπερ σταρ της "Μπάρσα" γράφοντας:

"Λες και δεν μπορώ να το συλλάβω αυτό το τρομερό που έκανε γαμ@@@@@. Είμαι ωστόσο μπερδεμένος αφού αντί να το απολαμβάνετε τον συγκρίνετε με τον Μέσι. Εγώ είμαι πολύ Αργεντινός και θα τον υπομείνετε τον Μέσι πουτ@@@ς γ@@@"

Λίγο αργότερα, φίλος του ΑΠΟΕΛ σχολίασε: "Σταματήστε να τους συγκρίνετε, απλά απολαύστε τους. Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης επειδή ο Μέσι δεν είναι άνθρωπος", και ο Ντε Βινσέντι του απάντησε: "Το ξέρω, το ξέρω... αλλά το συναίσθημα είναι ισχυρότερο χαχα. Και μετά τον Μέσι για μένα είναι ο Νεϊμάρ".

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο:


Πηγή: https://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top