ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με ένα ονειρικό νυφικό του οίκου Elie Saab που διέθετε ουρά πέντε μέτρων και μυθικά
κεντήματα και ανάμεσα σε 250 καλεσμένους, όλη την αφρόκρεμα των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας Ευρώπης και Αμερικής, αντάλλαξαν όρκους  παντοτινής αγάπης ο εφοπλιστής Dr Γιάννης Κούστας και η αγαπημένη του, Δήμητρα Μέρμηγκα

Αμέσως μετά την τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 7 ώρα Ιταλίας, δόθηκε καθιστό δείπνο στους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο, με θέα τις δαντελωτές ακρογιαλιές και μενού καθαρά Ιταλικό.

Iταλική ήταν και η μουσική που έντυσε την βραδιά, ενώ το μοναδικό art de la table διέθετε κάτι από Italian chic με άσπρες και πράσινες ορντανσίες και αντίκες πορσελάνινα σερβίτσια.

Οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν σήμερα με τσάρτερ της Aegean που είχε ναυλώσει για τους καλεσμένους του το ζευγάρι και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή.

Αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Celebration Party στο πιο σικάτο στέκι της περιοχής, το φημισμένο La Corsa del Sogno με dress code Island Chic και διασκέδαση από τον έναν και μοναδικό, τον αγαπημένο τραγουδιστή του ζευγαριού, Αντώνη Ρέμο.

gamos-kousta01

Την Κυριακή το μεσημέρι θα προσφερθεί brunch στην πολυτελή θαλαμηγό «Belita» του εφοπλιστή και αμέσως μετά οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν. Οι κουμπάροι στο μυστήριο ήταν τρεις, ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη -μέλος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας- και η άκρως κοσμική Εύα Λυμπεροπούλου.

gamos-kousta05

Ο πρώτος γάμος τελέσθει χθες το πρωί στο δημαρχείο της πόλης ενώ σήμερα το απόγευμα το ευτυχές ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με μάρτυρες. Το ζευγάρι θα περάσει την πρώτη νύχτα του κοινού τους βίου στην βίλα Τritone, ενώ από αύριο θα μεταφερθεί στο σκάφος του. Οσο για το ταξίδι του μέλιτος; Ξεκινάει από τις Ιταλικές ακτές και διαρκεί έναν περίπου μήνα φτάνοντας μέχρι την άκρως κοσμοπολίτικη Μύκονο 

gamos-kousta02gamos-kousta06gamos-kousta07gamos-kousta03
protothema.gr


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top