ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
antras spaei ta spirakia toyΑν κατά καιρούς βγάζεις σπυράκια στο πρόσωπό σου, τότε ξέρεις πόσο ενοχλητικό και κουραστικό μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Θα σου δείξω έξι απλούς αλλά αποτελεσματικούς
τρόπους για να απαλλαγείς από αυτά και να έχεις πάντα ένα καθαρό και περιποιημένο πρόσωπο.
Το καθαρό πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, νεανικό και σίγουρα είναι κάτι που όλοι μας, άνδρες και γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε. Ο τρόπος να το αποκτήσεις δεν είναι καθόλου δύσκολος, αλλά θέλει συνέπεια από μεριάς σου όσον αφορά την υγιεινή και τη φροντίδα του.

Πως να εξαφανίσεις τα ενοχλητικά σπυράκια του προσώπου!


1) Εντατικό πλύσιμο προσώπου

agori plenei to proswpo
Το εντατικό πλύσιμο του προσώπου, πρωί-βράδυ, αποβάλλει τους ρύπους και τις σκόνες με αποτέλεσμα το πρόσωπο να μένει καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια που δημιουργούν τα σπυράκια. Αν δεν έχεις το χρόνο ή τη διάθεση, πλένε καλά το πρόσωπό σου μια φορά την ημέρα, αλλά μην το κάνεις συνήθεια, καθώς οι δύο φορές σε προστατεύουν περισσότερο.

2) Καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ

antras vazei krema sto proswpo
Ένα καθαριστικό γαλάκτωμα προσώπου ή τζελ με σαλικυλικό οξύ, προστατεύουν το δέρμα από τα μικρόβια που είναι υπεύθυνα για τα σπυράκια και δημιουργούν μια ενεργή άμυνα στο δέρμα.

3) Ανδρικό απολεπιστικό προσώπου (scrub)

antriko scrab proswpou
Ένα καλό απολεπιστικό προσώπου, αφήνει το δέρμα απαλό, και παρέχει βαθύ καθαρισμό στο σπίτι. Καθαρίζει τους πόρους, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο και απαραίτητο για εσένα που βγάζεις συχνά σπυράκια. Μπορείς να το χρησιμοποιείς 2-3 φορές την εβδομάδα.

4) Ειδική κρέμα για σπυράκια

antras pianei to spiraki
Όταν βγάζεις κάποιο σπυράκι, μπορείς να βάζεις μια ειδική κρέμα στην περιοχή για να το μαλακώσει και να το βοηθήσει να φύγει αισθητά πιο γρήγορα. Μπορείς να δεις επίσης 4 Συμβουλές φροντίδας για άντρες με ξηρό δέρμα!

5) Μην τα πειράζεις

antras spaei ta spirakia toy
Το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να μην σπάσεις, ή έστω πειράξεις τα σπυράκια σου. Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια την μόλυνση τους ή να αφήσεις σημάδι στο δέρμα. Και τα δύο είναι εξίσου ενοχλητικά και μπορούν να βλάψουν μακροχρόνια περισσότερο το δέρμα σου.

6) Βαθύς καθαρισμός με ατμό

katharo antriko proswpo
Όταν δεις ότι τα σπυράκια επιμένουν, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία δερματολόγο-αισθητικό για βαθύ καθαρισμό με ατμό. Έτσι θα καθαρίσεις σε βάθος τους πόρους που είναι υπεύθυνοι για την όποια ανωμαλία του δέρματος και σίγουρα θα δεις πως το πρόσωπό σου θα λάμψει και να δείχνει πιο καθαρό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Για ένα ατοπικό δέρμα με τάση προς δερματικά προβλήματα, το πιο συνετό είναι να απευθυνθείς σε ένα δερματολόγο με ειδίκευση στη αισθητική δερματολογία. Για εσένα που βγάζεις κάποια σπυράκια και δεν ξέρεις πως να τα εξαφανίσεις, αυτό το άρθρο θα σου δείξει μικρές, χρήσιμες συμβουλές για να το καταφέρεις. Ο καθημερινός καθαρισμός και η συνέπεια όσον αφορά την φροντίδα του δέρματος σου, είναι μείζονος σημασίας αν θέλεις να διατηρείς ένα καθαρό πρόσωπο.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top