ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Λαγούδη και...
συγκεκριμένα για τις τελευταίες τις κινήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαζε λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η 44χρονη φέρεται την Πέμπτη στις 4 Ιανουαρίου όταν βρισκόταν στην Αθήνα παρέα με το σύντροφό της γιατρό και ενώ ήταν μαζί του να έστειλε μήνυμα μέσω Viber στη σύζυγό του.

Η Ειρήνη Λαγούδη στο εν λόγω μήνυμα περιέγραφε στη σύζυγο του συντρόφου της τη γνωριμία της μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη φέρεται να ζητούσε από τη γυναίκα του συντρόφου της να του δώσει διαζύγιο ώστε να προχωρήσει η σχέση τους και τον παντρευτεί.

«Αγαπώ τον Ν. έχουμε σχέση 4 χρόνια και θέλω να τον παντρευτώ, θα ήταν καλό και για εσένα να αποδεχτείς αυτή τη σχέση όσο σκληρό κι αν σου φαίνεται . Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις διαζύγιο από τον Ν. ΄Αλλωστε αυτή η σχέση δεν είναι κρυφή αφού όλοι στο Αγρίνιο το γνωρίζουν» αναφέρουν πηγές πως έγραψε η Ειρήνη στο μήνυμα της το οποίο έστειλε δύο φορές.

Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους.

Όταν μάλιστα ο φίλος της επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγός του ζήτησε εξηγήσεις αλλά και διακοπή της εξωσυζυγικής σχέσης.

Στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της Ειρήνης Λαγούδη δείχνουν πως την επόμενη ημέρα η 44χρονη τηλεφώνησε στο κινητό του γιατρού εννέα φορές χωρίς όμως να καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Επίσης την ίδια ημέρα η Ειρήνη φέρεται να έστειλε email στον αδερφό της στο οποίο και έγραφε: «Αδερφέ καταρρέω. Είμαι χάλια δεν απαντά στις κλήσεις μου και δεν ξέρω τι να κάνω».

«Σε αγάπησα. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Το κινητό μου θα το πετάξω για να μην το βρει κανείς. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή», φέρεται πως ήταν το τελευταίο μήνυμα το οποίο έστειλε η 44χρονη στον γιατρό.

Την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη επικοινώνησε με τον φίλο της και τον απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει.

Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη και εκεί, εκτός από τον γιατρό, μετέβη στο σημείο και ο αδερφός της. Στη συνέχεια ακολούθησε άγριος καβγάς επειδή ο σύντροφος της 44χρονης δήλωσε πως θέλει η σχέση τους να τερματιστεί.


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top