ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Στη διάθεση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης θα τεθούν στις 27 Δεκεμβρίου τα κινητά
περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, Υιοί Κ. Βασίλαγα Καφέδες – Τρόφιμα Α.Ε., οι ιδιοκτήτες της οποίας εγκατέλειψαν αίφνης την Ελλάδα με προορισμό το εξωτερικό, αφήνοντας πίσω τους μόνο χρέη. Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε αναδείξει με αποκλειστικό ρεπορτάζ το FnB Daily, στις 7 Ιουλίου. Επισπεύδουσα στο συγκεκριμένο πλειστηριασμό είναι μία εκ των εργαζομένων, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς για τα αντικείμενα που θα βγουν στο σφυρί είναι 100 χιλ. ευρώ.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας, θα τεθούν σε εκποίηση έπιπλα γραφείου, βιβλιοθήκες και αρχειοθήκες, πάγκοι μαναβικής, εκτυπωτές και φωτοτυπικά, ups, πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, πληκτρολόγια, server, τηλεφωνικές συσκευές, αντλίες νερού, συστήματα καλωδίωσης, ένα σύστημα συναγερμού, σετ οξυγονοκόλλησης, παλετοφόρα, μπετονιέρα, καροτσάκια πελατών, barcode scanner, χρηματοκιβώτιο, κάμερες και πολλά άλλα αντικείμενα επαγγελματικού εξοπλισμού.
Το ποσό, που οφείλει η εταιρεία στη συγκεκριμένη εργαζόμενη, ανέρχεται στα 38.438,06 ευρώ, μαζί με τους τόκους και τα έξοδα εκτέλεσης έως την εξόφληση της οφειλής, όπως προκύπτει από την κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, του αρμόδιου δικαστικού επιμελητή του εφετείου Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο των καταστημάτων της Βασίλαγας, που διατηρούσαν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες στη Βόρεια Ελλάδα, ανερχόταν σε 13 σημεία πώλησης, μεταξύ των οποίων και καταστήματα υπό καθεστώς franchise, τα οποία έχουν κατεβάσει ρολά. Εξαίρεση αποτελούν ορισμένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία πλέον λειτουργούν αυτόνομα.
Πηγή: FnB Daily
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top