ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έφοδο στο σπίτι παιδόφιλου πραγματοποίησε η αστυνομίας στις
Φιλιππίνες, συλλαμβάνοντας τον David Timothy Deakin, 53 ετών (τον Μάιο του 2017). Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τον ύποπτο για παιδεραστία , που βρίκσεται στις Φιλιππίνες τα τελευταία 17 χρόνια, παρακολουθούσαν οι Αρχές συστηματικά, ενώ τον είχε καταγγείλει  η οικιακή βοηθός του στις αρχές το προηγούμενο έτος. Δεν τις κατέβαλε το μισθό της και όπως είχε πει, ανησυχούσε με το τι έκανε με τα παιδιά που έμπαιναν στη κρεβατοκάμαρά του.

Η αστυνομία τότε είχε βρεθεί σπίτι του, αλλά δε διέθετε δικαιοδοσία να επέμβει. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εισβάλουν στο σπίτι και να συλλάβουν τον παιδόφιλο. Ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, αρκετά ιδρωμένος, ενώ αρχικά οι ένστολοι του έδεσαν τα χέρια με το καλώδιο ενός φορτιστή.

Ο 53χρονος, η σύλληψη του οποίου καταγράφηκε από το φακό του Assosiated Press, είπε ότι δεν έχει σχέση με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στη συνέχεια, ερευνώντας το σπίτι οι ένστολοι, εντόπισαν ανατριχιαστικά ευρύματα, όπως παρουσιάζουν η Daily Mail και ο Ιndependent.


Μέσα στο άθλιο δυάρι του οι αστυνομικοί βρήκαν παιδικά εσώρουχα και παπούτσια, κάμερες, χειροπέδες, σύνεργα ναρκωτικών, περιλαίμια σκύλων και 30 σκληρούς δίσκους.  Πιθανώς η μεγαλύτερη κατάσχεση παράνομου ψηφιακού περιεχομένου στη χώρα, όπως υπολογίζουν οι Αρχές.

Ένα από τα ανατριχιαστικά ευρήματα  ήταν και μια κακογραμμένη φράση στον τοίχο «η μαμά και ο μπαμπάς μου με αγαπούν».

Η σύλληψη του Deakin στις 20 Απριλίου, σχετίζεται με μια από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις online πaιδοφιλίας, όπου πaιδόφιλοι από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και αλλού πληρώνουν διαμεσολαβητές στις Φιλιππίνες για να κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά, ακόμη και μωρά, κατευθύνοντας τις κινήσεις τους μέσω των υπηρεσιών διαδικτύου.

Σχεδόν κάθε περίπτωση πaιδικής ποpνογραφίας, προέρχεται από τις Φιλιππίνες λόγω, μεταξύ άλλων, της εκτεταμένης φτώχειας και της εύκολης πρόσβασης σε ευάλωτα παιδιά, σημειώνει το ρεπορτάζ.

Τα Ηνωμένα Έθνη σήμαναν το συναγερμό και το FBI κάνει λόγω για επιδημία τονίζοντας ότι σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή βρίσκονται online 750.000 πaιδόφιλοι.

Το νεότερο θύμα που διασώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν ένα βρέφος ηλικίας 2 μηνών τα περισσότερα θύματα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Independent, είναι κάτω των 12 ετών.




In this April 20, 2017, photo, an FBI computer analyst examines the computer of suspected child webcam cybersex operator, David Timothy Deakin, from Peoria, Ill., during a raid at his home in Mabalacat, Philippines. Deakin’s arrest reveals one of the darkest corners of the internet, where pedophiles in the U.S., Canada, Europe and Australia pay facilitators on the other side of the world to sexually abuse children, directing their moves through online livestreaming services. (AP Photo/Aaron Favila)



athensvoice


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top