ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
«Χαμόγελο» από Κελεκίδου
Εκδήλωση στο Σίδνεϊ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά κινητού πολυϊατρείου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού»! Μπορεί η τραγουδίστρια να ζει πλέον στη μακρινή Αυστραλία με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη και τα δύο παιδιά τους, όμως παραβρέθηκε και τραγούδησε σε εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός κινητού πολυϊατρείου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα. 
Την εκδήλωση, που διοργάνωσε το ίδρυμα «Konstantina Angelique Gribilas Foundation» στο Σίδνεϊ, παρουσίασαν οι ηθοποιοί Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου, οι οποίοι ταξίδεψαν στη μακρινή Αυστραλία αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό. 
Η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία ως μητέρα και η ίδια είναι ιδιαιτέρως  ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, ενώ και οι τρεις καλλιτέχνες παραβρέθηκαν αφιλοκερδώς. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια, η οποία στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες, τιμήθηκε απ’ το «Konstantina Angelique Gribilas Foundation» ως επίτιμο μέλος για τη συνολική προσφορά της, αλλά και για τη συμμετοχή της στο πρώτο εγχείρημα του ιδρύματος, το 2015, όπου ένα μεγάλο ποσό είχε συγκεντρωθεί για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων στο Σίδνεϊ.
Το ίδρυμα «Konstantina Angelique Gribilas Foundation» δημιουργήθηκε το 2014 από τον δημοσιογράφο Κώστα Γρίμπιλα και τη σύζυγό του Πόπη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μόλις εννέα μηνών κορούλας τους, που είχε το όνομα Κωνσταντίνα - Αγγελική. 
Μετουσιώνοντας τον πόνο τους σε δύναμη ψυχής, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στη μνήμη της μικρούλας τους, που χάθηκε τόσο πρόωρα, με στόχο να βοηθήσουν όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη. 
Ο Κώστας Γρίμπιλας -που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει προσφορά, αφού και ο ίδιος ζει με την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν- και η σύζυγός του βλέπουν και πάλι τη ζωή με αισιοδοξία. 
Από τον Μάρτιο του 2016 κρατούν στην αγκαλιά τους τα διδυμάκια τους, τον Εμανουέλ και τη Στεφανία, και έχουν ταχθεί στο φιλανθρωπικό έργο τους μέσω του ιδρύματός τους.


Πηγή: http://ift.tt/2gfMjM2
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top