ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η…
υποχρεωτική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, που συντελέστηκε πριν από λίγους μήνες σε σημαντικό αθλητικό έντυπο, έχει φέρει «ηχηρές» (γι’ αυτούς που ξέρουν τον χώρο) αποχωρήσεις, οι οποίες όμως πέρασαν στα… μουγκά.
Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το οποίο ανέλαβε υποχρεωτικά (και… φυσιολογικά, βάσει κληρονομικότητας) τα ηνία στην εφημερίδα, φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να… απαλλαχθεί από πρόσωπα που μάλλον θεωρούσε «βαρίδια».
Έτσι, δεν δίστασε να «καθαρίσει» ένα από τα μεγαλύτερα και παραδοσιακά ονόματα του χώρου, το οποίο είχε στενή σχέση με την προηγούμενη ιδιοκτησία και δεν σταμάτησε εκεί.
Είχε προηγηθεί η καθαίρεση του επί τρεις δεκαετίες διευθυντή σύνταξης, ενώ πρόσφατα έδωσε… χαρτί απόλυσης σε συντάκτη με θητεία άνω των 15 χρόνων στο έντυπο, ο οποίος μάλιστα αποτελούσε και τον συνδετικό κρίκο με την ΕΣΗΕΑ.
Βέβαια, μπορεί η σύνδεση των συγκεκριμένων περιπτώσεων (όλες είχαν καλό δίαυλο επικοινωνίας με την προηγούμενη διοίκηση) να είναι συμπτωματική και απλά οι νυν διοικούντες να επιθυμούσαν να απαλλαχθούν από «βαριά, οικονομικά, συμβόλαια», καθώς η «βουτιά» στις πωλήσεις την τελευταία δεκαετία είναι… χαώδης, ωστόσο τα γεγονότα παραμένουν κι έχουν καταγραφεί…
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top