ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη για την δολοφονία της 32χρονης στο Β' Νεκροταφείο - Οι πρώτες δηλώσεις έξω από την ΓΑΔΑ μετά από την κατάθεση - Σφίγγα ο δικηγόρος του - Αρκέστηκε απλά να πει ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του -

Αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη - Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη έφυγε από την πίσω πόρτα και όχι από την μπροστά πόρτα που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι

Μετά από πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη για την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερης αποχώρησε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ και όχι από την μπροστά που ήταν οι δημοσιογράφοι.

Μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα καθώς τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός στα ΜΜΕ.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολου Λύτρα.

Ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα ενώ τόνισε ότι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του και για αυτό είπε ό,τι γνώριζε και θα βοηθούσε στην υπόθεση. Μάλιστα, ανέφερε ότι η κατάθεση δεν ήταν πολύωρη, παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ περίπου στις 12:00 και ο δικηγόρος έκανε δηλώσεις και αποχώρησε λίγο μετά τις 17:00.


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top