ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτή μπορεί ενδεχομένως να είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου!


Οι εργαζόμενοι σε αυτή τη θέση, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τραβάνε τρεις φωτογραφίες την ημέρα και να τις ανεβάζουν στο Instagram, ενώ κάνουν κρουαζιέρα σε όλο τον κόσμο. Και πόσο θ’ αμοίβονται γι’ αυτό;;; Μμμ κάπου στα 60.000€ το χρόνο!

Η Royal Caribbean International ψάχνει για το επόμενο άτομο που θα ενταχθεί στην ομάδα της, ο οποίος απλά θα πρέπει να πηγαίνει τρεις διαφορετικές κρουαζιέρες μέσα σε ένα διάστημα τριών εβδομάδων και να δείχνει στα social media το πόσο καλά περνάει. Ναι, καλά διαβάσατε!
Οι εργασιακές απαιτήσεις είναι οι εξής:
Να δημοσιεύει κάθε μέρα 3 φωτογραφίες στο Instagram από κάθε κρουαζιέρα, εκ των οποίων:
  • Η μια να έχει θέα τη θάλασσα, το λιμάνι, τον ορίζοντα, το εξωτερικό του πλοίου, το εσωτερικό του ή τις εγκαταστάσεις του κλπ.
  • Η άλλη να δείχνει το πόσο καλά περνάει, παρουσιάζοντας μια ωραία εμπειρία που είχε πάνω στο πλοίο.
  • Και η τελευταία να δείχνει ότι γνώρισε ένα εξαιρετικό άτομο (μπορεί να είναι κάποιος που συνάντησε στο πλοίο με τον οποίο ανταλλάξανε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ένα μέλος του πληρώματος με έναν μοναδικό ρόλο ή ένας συμπαθέστατος ντόπιος με τον οποίο συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην ξηρά.
Ο εργαζόμενος θα πρέπει επίσης να πηγαίνει σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εκδρομές στην ξηρά σε κάθε δρομολόγιο της κρουαζιέρας (ή συνολικά εννέα εκδρομές σε όλη την διαδρομή).
Να χρησιμοποιεί το Instagram κάθε μέρα και να κάνει προτάσεις στον κόσμο για τον εκάστοτε προορισμό.

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν μέσω Instagram (φυσικά) με την ανάρτηση της καλύτερής σας φωτογραφίας από διακοπές με την ένδειξη @RoyalCaribbeanUK και με το hashtag #ExtraordinaryExplorer.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean UK Ben Bouldin αναφέρει πως “Οι κρουαζιέρες μας σας γεμίζουν με όμορφες στιγμές και θέλουμε να βρούμε έναν ταλαντούχο αφηγητή που να μπορεί να μας βοηθήσει να συλλάβουμε τις μοναδικές εμπειρίες που κάνουν τις διακοπές σας σ’ εμάς τόσο ιδιαίτερες…”  diaforetiko.gr


Πηγή: http://ift.tt/2zhFD8m
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top