ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε περιοχή της Μαγνησίας
, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, 51χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, απλή σωματική βλάβη και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς, βραδινές ώρες του Σαββάτου και ευρισκόμενος ως πελάτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, άρχισε αναίτια να εξυβρίζει και να απειλεί τους θαμώνες με μαχαίρι, που βρήκε σε τραπέζι του καταστήματος.

Ακολούθως τραυμάτισε με το μαχαίρι, όλως ελαφρά στο χέρι, αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που παρενέβη και τον απείλησε με πιστόλι που είχε στην κατοχή του, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, εξωτερικά του καταστήματος, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε φυσίγγιο, κάλυκας, μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και 12 ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

e-volos.gr


Πηγή: http://ift.tt/2fWf9El
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top