ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 02 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Μια πολύβουη καθημερινότητα!

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο ενεργό/η και δημιουργικό/η, ανεξάρτητα με το αν την ίδια στιγμή σε ταλαιπωρεί με τα «καπρίτσια» ή τους.. μπελάδες των αγαπημένων σου! Ίσως μάλιστα να μην αποφύγεις ένα ξέσπασμα-καβγαδάκι, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητα σου κι είναι πιθανό να κάνεις αρκετές γνωριμίες ή να ταξιδέψεις. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη τόσο για μελέτες ή σπουδές, όσο και για καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις.
Ερωτικά
Ο... καιρός σου πάει κόντρα, αφού φαίνεται να σε προσεγγίζουν άτομα που ενδιαφέρονται «σφόδρα» αλλά εσύ δεν τα θέλεις! Επιπλέον ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που αγαπάς μπαίνουν κάποιοι εγωισμοί, που δημιουργούν προσωρινά μια απόσταση μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει «μαχητή», σε περιουσιακά και οικογενειακά ζητήματα, αφού κανείς δεν θα σου «χαριστεί», πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να τοποθετηθείς απέναντι σε θέματα οικονομικής διαχείρισης κι εδώ το θέμα δεν είναι μόνον το αν θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημα σου, ώστε να καρπωθείς αυτά που πραγματικά σου αξίζουν.
Ερωτικά
Επικοινωνιακά βρίσκεσαι σε... καλό δρόμο κι είναι πιθανό να κολακευτείς από τα θετικά σχόλια για σένα, έστω κι αν αυτό δημιουργήσει ζήλιες και αντιδράσεις στο στενό σου περιβάλλον. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια ευχάριστη περιπέτεια κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να δείξεις σε όλους το τι μπορείς να κάνεις και στα δύσκολα. Και βέβαια μπορείς να «πετύχεις με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», ύστερα από μια απόφαση-έμπνευση της στιγμής. Παράλληλα με την Σελήνη στον Τοξότη, συζητήσεις και αναζητήσεις θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο να συγκροτήσεις πρόσκαιρες αλλά αποτελεσματικές συμμαχίες. Εξ άλλου απ’ ότι φαίνεται ένας συνεργάτης ή «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σου αλλά και να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Δίας διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές σου, η Σελήνηαπέναντί σου τονίζει τις συναισθηματικές αδυναμίες σου και τα διλήμματα σου μάλλον θα... πολλαπλασιαστούν! Σε καμία περίπτωση πάντως μην θεωρήσεις κάποια εξέλιξη ως οριστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική επιτυχία, αρκεί να δράσεις άμεσα, ακολουθώντας το ένστικτό σου. Από την άλλη πλευρά προσπάθησε να μην παρασυρθείς από κάποιου είδους καταναλωτική «μανία». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη, μια αδιαθεσία μπορεί να σε κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που είχες προγραμματίσει αλλά τελικά όλο αυτό μπορεί να σου κάνει καλό, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα βρεις περισσότερο χρόνο για... ντάντεμα, ραχάτι και καλοπέραση!
Ερωτικά
Η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι δεδομένη, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πολύ εύκολο να «παρεξηγηθεί» η εμψυχωτική στάση σου και να σου γίνει «κολλιτσίδα» ένα άτομο που δεν βλέπεις ερωτικά.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν... όλοι και όλα επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, καταφεύγοντας αν χρειαστεί σε κάποιες επιτυχημένες «συνταγές». Επιπλέον να θυμάσαι πως μπορεί μεν να πετύχεις κάτι «μοναδικό», χωρίς ωστόσο να έχει διάρκεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συγκεντρώνει γύρω σου ένα πολυπληθές «κοινό», εσύ όμως επικεντρώσου στα πρόσωπα που αγαπάς.
Ερωτικά
Όταν βρίσκεσαι «επί σκηνής» και τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου, όλα γίνονται ευκολότερα για σένα. Ίσως όμως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία και σε ένα πρόσωπο που δεν εκφράζει φανερά τον έρωτα του και σε... περιμένει υπομονετικά στα παρασκήνια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «βγάλεις το φίδι από την τρύπα» σε μια μάλλον μπερδεμένη υπόθεση κι ίσως τελικά να ανακαλύψεις «πράματα και θάματα» που γίνονταν πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε κάποιου δικού σου.. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότημπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση αλλά τελικά όλα θα ξαναβρεθούν ακριβώς στο σημείο που ξεκίνησαν!
Ερωτικά
Ούτε τα «παιχνίδια», ούτε οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σου λείψουν, για την ώρα όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι «επίσημο», αφού ο Άρης στον Λέοντα παραπέμπει σε κρυφές ή παρασκηνιακές καταστάσεις, που μάλιστα μπορεί να λειτουργήσουν σε βάρος σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα προκαλεί ποικίλες διεργασίες και ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι βέβαια που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις διπλωματικές αρετές σου, προκειμένου να κατασιγάσουν κάποια... πάθη! Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να στενοχωρηθείς από την συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με μόνο ζητούμενο το να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις άλλων, διακινδυνεύοντας να χάσεις τον χρόνο σου, η Αφροδίτη σου... ανοίγει πόρτες και καλά θα κάνεις να την ακολουθήσεις, αφήνοντας τις «καυτές πατάτες» στα χέρια εκείνων που τις «έψησαν»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αλλά αν προκύψει κάποια διαμάχη με ένα ισχυρό πρόσωπο, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού για να μην «φάτε τα μουστάκια σας»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, που θα διαταράξουν προσωρινά τις οικονομικές ισορροπίες σου, ωστόσο θα σου δώσει και την ευκαιρία να «ισοφαρίσεις» τις όποιες απώλειες, προβαίνοντας σε μια «εμπνευσμένη» κίνηση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει πόλο έλξης παλαιών υποθέσεων, που αναζητούν είτε την δικαίωση τους, είτε μια δεύτερη ευκαιρία κι εσύ βέβαια στην φάση που είσαι τέτοια χατίρια δεν... χαλάς! Επιπλέον ίσως έχεις ένα ερωτικό συναπάντημα σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αλλά αν προκύψει κάποια διαμάχη με ένα ισχυρό πρόσωπο, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού για να μην «φάτε τα μουστάκια σας»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, που θα διαταράξουν προσωρινά τις οικονομικές ισορροπίες σου, ωστόσο θα σου δώσει και την ευκαιρία να «ισοφαρίσεις» τις όποιες απώλειες, προβαίνοντας σε μια «εμπνευσμένη» κίνηση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει πόλο έλξης παλαιών υποθέσεων, που αναζητούν είτε την δικαίωση τους, είτε μια δεύτερη ευκαιρία κι εσύ βέβαια στην φάση που είσαι τέτοια χατίρια δεν... χαλάς! Επιπλέον ίσως έχεις ένα ερωτικό συναπάντημα σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με τον Άρη στον Λέοντα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται κατ’ αρχήν σε οικονομικά θέματα, όπου μάλιστα καλείσαι να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα κι αν χρειαστεί να «αρπάξεις τον ταύρο από τα κέρατα»! Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια σειρά αγορών αλλά και μια σχετικά ριψοκίνδυνη επένδυση, που θα σου «βγει». Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει την υγεία και την φυσική σου κατάσταση δεν θα ήταν σκόπιμο να εξαντλήσεις τις αντοχές σου, αντίθετα διάθεσε περισσότερο χρόνο στην ξεκούρασή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι... μαζί σου! Επιπλέον, αναθερμαίνει τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με «πρώην» και μάλιστα κάτω από καλές συνθήκες. Μπορεί όμως να πρόκειται και για μια απλή επικοινωνία «για να θυμηθείτε τα παλιά», χωρίς περαιτέρω συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να δράσεις «εδώ και τώρα», κάποιοι όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Αν θέλεις λοιπόν να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει πρώτα να χαράξεις την στρατηγική σου, καταφεύγοντας σε δοκιμασμένες «συνταγές». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσεις... κόσμο και κοσμάκη, από την άλλη πλευρά όμως ίσως να προβληματιστείς από την στάση φίλων ή γνωστών, που επιδιώκουν να γίνουν όλα όπως τα θέλουν.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης στον τομέα των σχέσεών σου μπορεί να σε «προξενέψει» με έναν δυναμικό αλλά και απαιτητικό χαρακτήρα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοίμασε τον εαυτό σου για μια μικρή κρίση, που μπορεί να είναι και προϊόν παρεξήγησης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με τον Άρη στον Λέοντα να επηρεάζει τα εργασιακά σου, δεν αποκλείεται να κληθείς να συμβιβάσεις κάποιες έντονες διαφορές μεταξύ συναδέλφωνκι ίσως αυτή είναι η καλύτερη λύση, αφού δείχνει δύσκολο να τα... βρουν από μόνοι τους! Επιπλέον, μην παραλείψεις να γυμναστείς, έστω και για λίγο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί διαρκώς νέα εξωτερικά ερεθίσματα που μπορεί να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου και τελικά να «περιφέρεσαι ασκόπως», χωρίς να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο.
Ερωτικά
Από την στιγμή που η Αφροδίτη ρίχνει το «πέπλο» της στα προσωπικά σου, δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας, Αντίθετα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες, αν μάλιστα είσαι ανοικτός/η στις «ήπιες» προκλήσεις, θα έχεις αυτό που ποθείς!
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2f6cOGv
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top