ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.



Η συνέχεια της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς, μετά τις καταθέσεις των γονέων και της αδελφής του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, αναμένονται να καταθέσουν πρώην συμφοιτητές του Βαγγέλη.

Κατηγορούμενοι είναι 9 πρώην συμφοιτητές του Γιακουμάκη, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου 20χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι, από το σύνολο των 20 μαρτύρων του κατηγορητηρίου, την Δευτέρτα απουσίαζαν, αδικαιολόγητα, σύμφωνα με την Έδρα, οι δύο. Έτσι για τους συγκεκριμένους δύο μάρτυρες (πρώην συμφοιτητές του Γιακουμάκη), διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή τους στα δικαστήρια.

Κατά την ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατέθεσε ότι η υπεύθυνη της Εστίας, ήταν αυτή που είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του φοιτητή στη Κρήτη, προκειμένου να τους πει ότι ο 20χρονος φοιτητής έχει προβλήματα.

Σύμφωνα με την κ. Γιακουμάκη ο 20χρονος φοιτητής δεχόταν απειλές: «αν φύγεις δε θα ξανακάνεις παρέα μαζί μας, δεν τον άφησαν να ξανακάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους για να φάει. Τον κρέμασαν από το παράθυρο, τον χτύπαγαν, τον χλεύαζαν και τον ανάγκαζαν να κάνει πράγματα που δεν ήθελε. Του έκαναν τον φίλο και στη συνέχεια τον έριχναν κάτω», κατέθεσε.

Με πληροφορίες από Neakriti


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top