ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι εικόνες από σφαγεία στο Βιετνάμ που έδωσε στη δημοσιότητα το Animals Australia προκαλούν αποτροπιασμό. Εργαζόμενοι χτυπούν με ρόπαλα και βαριοπούλες τα άτυχα ζώα μέχρι να τα σκοτώσουν. Σε κάποιο σημείο φαίνεται μια αγελάδα να χτυπιέται ανελέητα στο κεφάλι με βαριοπούλα και όταν πέφτει στο έδαφος να δέχεται ακόμα 4 χτυπήματα μέχρι να πεθάνει.
Ένας ταύρος, όπως έχει καταγράψει η κάμερα, καταρρέει πριν καν τον χτυπήσουν έχοντας δει την τύχη των υπόλοιπων ζώων. Μετά το σοκαριστικό βίντεο ανεστάλη το εμπόριο βοοειδών της Αυστραλίας με 3 σφαγεία του Βιετνάμ.
Ο υπουργός Γεωργίας Barnaby Joyce χαρακτήρισε το βίντεο ολοκληρωτικά απεχθές και ενοχλητικό. "Δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν τα βοοειδή προέρχονταν από την Αυστραλία. Ωστόσο η αυστραλιανή βιομηχανία έχει ήδη αναλάβει δράση για να αναστείλει όλες τις εξαγωγές προς τα συγκεκριμένα σφαγεία στο Βιετνάμ. Όποιοι είδαν το βίντεο θα είναι σοκαρισμένοι και αναστατωμένοι με την κακομεταχείριση και παίρνουμε πολύ σοβαρά αυτές τις αναφορές", υπογράμμισε.
ΠΗΓΗ:http://ift.tt/19trNAR


Πηγή: http://ift.tt/2tODcX6
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top