ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι Πειραιώτες προσπαθούν να τον κλείσουν άμεσα, αφού πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Επιβεβαιώνουν και από το Λιμάνι την υπόθεση!



Μία σπουδαία μεταγραφή κυνηγάει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός και στόχος είναι να την κλείσει άμεσα. Πρόκειται για τον Χρβόγε Μίλιτς της Φιορεντίνα, ο οποίος είναι ο… εκλεκτός για την θέση του αριστερού μπακ.

O Κροάτης άσος είναι ο βασικός στόχος των Πειραιωτών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δαπανήσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μόνο στους «βιόλα» θα δώσουν 1.5 εκατ. ευρώ!

Ο Μίλιτς είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.83 και εκτός από αριστερό μπακ, παίζει και  γενικότερα την πλευρά. Ο Κροάτης είναι έξι φορές διεθνής, ενώ πέρυσι είχε 23 συμμετοχές και 4 ασίστ. 

H Φιορεντίνα αγόρασε τον παίκτη τον Αύγουστο του 2016 από την Χάιντουκ Σπλιτ έναντι 1 εκ. ευρώ, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Ροστόφ, Ίστρα και Τζουγκάρντεν.

O Ολυμπιακός, που επιβεβαιώνει το θέμα, προσπαθεί να τον κλείσει άμεσα, καθώς θέλει να προλάβει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα (σ.σ. περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 24/7), ενόψει Παρτίζαν.


Πηγή: http://ift.tt/2gQHoUX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top