ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Όταν η
Eileen Korey επισκέφτηκε την κομμώτριά της Kari Phillips στο Λέικγουντ του Οχάιο, είχε σκοπό να βάψει απλώς τις ρίζες της.

Αλλά καθώς η Kari άρχισε να προετοιμάζει τα μαλλιά της για το βάψιμο, ξαφνικά ξαφνιάστηκε από κάτι. «Έχετε χτυπήσει στο κεφάλι σας;» την ρώτησε. Η Eileen είπε ότι δεν είχε χτυπήσει. «Βλέπω κάτι εδώ και δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω», είπε η Kari. Έβγαλε μια φωτογραφία το τριχωτό της κεφαλής της Eileen με το smartphone της και της την έδειξε. Η Eileen άρχισε να αισθάνεται άβολα.
1
Ένα σημάδι υπήρχε στο τριχωτό της κεφαλής της. Είχε διαφορετικό χρώμα και έμοιαζε με μώλωπα. Η Eileen, έβαφε τα μαλλιά της κάθε τρεις εβδομάδες στο κομμωτήριο της Kari – ο μώλωπας δεν υπήρχε στην προηγούμενη επίσκεψή της. Έτσι, της είπε να απευθυνθεί αμέσως σε κάποιο γιατρό.
2
Αυτή ήταν μια έξυπνη απόφαση, καθώς οι γιατροί της είπαν ότι ο μώλωπας ήταν στην πραγματικότητα ένα κακοήθες μελάνωμα πρώιμου σταδίου. Ευτυχώς, τώρα λαμβάνει θεραπεία και οι πιθανότητές επιβίωσης είναι ενθαρρυντικές, στο 90%.

Ο καρκίνος του δέρματος είναι μια ιδιαίτερα κακόβουλη ασθένεια που μπορεί συχνά να οδηγήσει σε θάνατο. Εάν ανακαλυφθεί αρκετά νωρίς, οι πιθανότητες για πλήρη ανάκαμψη είναι συνήθως πολλές, όπως και στην περίπτωση του Eileen. Όταν ελέγχετε το δέρμα σας για τυχόν ύποπτες κρεατοελιές, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε το κρανίο σας. Και πάντα φροντίστε να κρατάτε το κεφάλι σας καλυμμένο όταν βγαίνετε στον ήλιο.

Η Eileen είναι απίστευτα ευγνώμων στην Kari και της είπε: «Ευχαριστώ το Θεό που το ανακάλυψες αυτό! Έσωσες πραγματικά τη ζωή μου».
3
Ευτυχώς, η Eileen ήταν πολύ τυχερή!


Πηγή: http://ift.tt/2vKxlTV
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top