ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης

Μπορεί ο γάμος Μπακογιάννη-Κοσιώνη να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχοντας στο πλευρό τους, όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα χάρηκαν και συγκινήθηκαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Η νυφούλα, παρόλο που φαινόταν πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Ο γάμος έγινε τελικά στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση αποφασίστηκε να γίνουν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Το σπίτι βρίσκεται στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος του και να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του με την οικογένειά του και τους φίλους του, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon Summergram είδαμε μια φωτογραφία στην οπoία ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα σε φίλους τους. Στην εκπομπή ειπώθηκε πως η εικόνα είναι από τον γάμο του ζευγαριού και ότι αυτό είναι το νυφικό της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, όπως ξέρουμε, μια ημέρα πριν τον γάμο, το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια του Πάρκου των Αποδήμων Ευρυτανών στο Καρπενήσι. Εκεί η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο ταιριάζει με το στυλ του νυφικού.

Η νυφούλα Σία Κοσιώνη ήταν πιο κομψή από ποτέ και με εμφανή τη φουσκωμένη της κοιλίτσα δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος φορούσε παντελόνι και πουκάμισο.

Το ζευγάρι, αποφεύγει όσο μπορεί άλλωστε τα φλας των φωτογράφων και μετά την πρώτη αναβολή του γάμου τους, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αποφάσισε να αλλάξει τα πλάνα του και να πραγματοποιήσει τον γάμο στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Δείτε τις φωτογραφίς από τον γάμο Μπακογιάννη – Κοσιώνη και τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν:

FF.jpg?w=875&mode=crop&scale=both&qualitIMG_6575.jpgIMG_6576.pngIMG_6577.jpg


Πηγή: http://ift.tt/2gWJcLX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top