ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Χαμηλοί τόνοι, χωρίς ωστόσο να λείψουν και οι αιχμές, στην χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, η οποία έγινε υπό την προεδρία του ...

κ. Αντώνη Πατρινού και εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία το θέμα της υποβολής αίτησης του έργου «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων περιφερειακής ενότητας Ηλείας» προκειμένου ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ουσιαστικά το Συμβούλιο ενέκρινε τις αποφάσεις που έλαβε στην έκταση συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ, ήτοι:  «Απόσυρση της υπ΄ αρ. 698Δ/05-12-2016 αίτησης Δήμου Ήλιδας για χρηματοδότηση της Πράξης «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας», η οποία υπεβλήθη στο ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020, στο πλαίσιο της με κωδικό 14.6i.26-27.1 και Α/Α ΟΠΣ 1465 Πρόσκλησης και Υποβολή αίτησης ένταξης και χρηματοδότησης της παραπάνω Πράξης, στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, ΆΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)», με τίτλο «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων: Υλοποίηση ώριμων έργων ανάκτησης και διάθεσης αστικών αποβλήτων» (Κωδικός Πρόσκλησης: 14.6i.27.7-8.2 , Α/Α ΟΠΣ: 2240).

Τάχιστα βήματα

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος εξήγησε το κατεπείγον του θέματος, καθώς πρέπει να προχωρήσει άμεσα η υποβολή της αίτησης για να ενταχθεί το έργο, έτσι ώστε στα τέλη του μήνα να συνεδριάσει και η Διυπουργική Επιτροπή, σύμφωνα με τα όσα ενημερώθηκε και ο ίδιος από τις επαφές που είχε προχθές στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον αναπληρωτή Υπουργό Σωκράτη Φάμελο.

Πηγή


Πηγή: http://ift.tt/2uSwPXo
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top