ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Εάν θέλετε να χάσετε βάρος η άσκηση θα είναι αποτελεσματική παρά μόνο εάν παράλληλα προσέχετε τη διατροφή σας...

Αναφέρεται ότι ο ασφαλής ρυθμός απώλειας βάρους είναι 1-2 κιλά ανά εβδομάδα. Ακολουθήστε μια διατροφή που αποτελείται αυστηρά από θρεπτικά  τρόφιμα, όπως φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας, δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια και  γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

 Αυτές οι οδηγίες θα σας επιτρέψουν να επιτύχετε το στόχο σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας προτού ξεκινήσετε να ακολουθείτε κάποια διατροφή και άσκηση.Σας παρουσιάζουμε τα 4 βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε γιανα χάσετε βάρος.

Βήμα 1

Η μείωση ή εξάλειψη κατανάλωσης ζαχαρούχων, υψηλής θερμιδικής αξίας τροφίμων , όπως τα κέικ, τα αναψυκτικά  και τα παγωτά. Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν κενές θερμίδες με ελάχιστη ή καμία θρεπτική αξία. Ένα ποτήρι σόδα, για παράδειγμα, μπορεί να περιέχει περίπου 250 θερμίδες από τη ζάχαρη και μόνο. Η διακοπή των αναψυκτικών (αν πίνετε καθημερινά αναψυκτικά) μπορεί να σας εξοικονομήσει μέχρι και 1.750 την εβδομάδα.

 Βήμα 2

Τρώτε πέντε μικρά γεύματα την ημέρα , ένα γεύμα κάθε δύο με τρεις ώρες. Αυτό βοηθά να κρατήσετε το μεταβολισμό σας σε υψηλά επίπεδα. Σκοπός  είναι να αισθάνεστε χορτάτοι  και να μην πεινάτε κατά την διάρκεια της ημέρας. Φάτε τρόφιμα, όπως  λαχανικά και  φρούτα, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες ,φυτικές ίνες και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Βήμα 3

Ξεκινήστε την ημέρα σας κάνοντας τζόκινγκ για 30 λεπτά την ημέρα. Αυξήστε τον χρόνο άσκησής σας ανά 5 λεπτά την ημέρα  μέχρι να φτάσετε το ανώτατο όριο των 60 λεπτών. Σε εκείνο το σημείο, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση της προπόνησής σας, αντί να ξεπεράσετε τα 60 λεπτά άσκησης. Με τον τρόπο αυτό καίτε περισσότερο λίπος και μάλιστα με τον σωστό τρόπο.

 Βήμα 4

Εκτελέστε απλές ασκήσεις αντίστασης, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα με τουλάχιστον μία μέρα ξεκούραση ανάμεσα σε κάθε προπόνηση. Αυτό περιλαμβάνει δύο με τρία σετ push-ups, ασκήσεις καθισμάτων καθώς και άρση βαρών. Η αύξηση της μυϊκής μάζας θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και λίπος.


Πηγή: http://ift.tt/2vKr1Mb
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top