ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Για πρώτη φορά από την ημέρα της τραγωδίας με το ελικόπτερο της Αεροπορίας
Στρατού στο Σαραντάπορο, η Βασιλική Πλεξίδα που σώθηκε από το μοιραίο Χιούι μίλησε δημόσια για την περιπέτειά της.

Η Αρχιλοχίας σώθηκε από θαύμα όταν το ελικόπτερο Χίουι στο οποίο επέβαινε κατάπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, με αποτέλεσμα το θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών, που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη χώρα ολόκληρη.

Το πρωί, η οικογένεια της Βασιλικής Πλεξίδα τέλεσε λειτουργία στην Παναγία Ακρωτηριανή στη Σέριφο, στην οποία παρέστησαν ο υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η Αρχιλοχίας αφιέρωσε στην Εκκλησία ένα καντήλι στο οποίο ήταν δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου, το κομποσκοίνι της και την φόρμα που φορούσε την μοιραία ημέρα, η οποία ήταν σκισμένη από τα χτυπήματα, μετά από την πτώση του ελικοπτέρου.

«Αμέσως μετά το πρώτο χτύπημα έκανα τον σταυρό μου και ζήτησα τη βοήθεια της Παναγίας», είπε η υπαξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού με δάκρυα στα μάτια.

«Ένιωσα το χέρι της Παναγίας να με ξεκαρφώνει από το κάθισμα του ελικοπτέρου. Με τοποθέτησε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου και μάλιστα γυρνώντας με ανάποδα για να μην βλέπω και να μην θυμάμαι τίποτα», είπε η Βασιλική προκαλώντας ανατριχίλα και δάκρυα σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Πηγή: http://ift.tt/2ueVftI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top