ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τραγικό θάνατο βρήκε μια τουρίστρια στην Καραϊβική, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από τα καυσαέρια που εξέπεμψε αεροπλάνο, το οποίο απογειώθηκε κοντά της!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Princess Juliana» στο νησί St Maarten, το οποίο είναι διάσημο για τους επικίνδυνους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά σε ένα βουνό από τη μια πλευρά και σε μια δημοφιλή παραλία από την άλλη.

Ανάμεσα στην παραλία και το αεροδρόμιο υπάρχει ένας δημόσιος δρόμος, ο οποίος κατακλύζεται από θαυμαστές των αεροπλάνων, οι οποίοι αγνοούν τις απαγορευτικές πινακίδες και συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν την απογείωση και την προσγείωση αεροσκαφών από τόσο κοντινή απόσταση.

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν μια 57χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία παρακολουθούσε την απογείωση του αεροπλάνου, ενώ στεκόταν στο διαχωριστικό φράχτη.

Ωστόσο, τα καυσαέρια που εξέπεμψε το αεροσκάφος κατά την απογείωσή του προκάλεσαν βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε.

newsbomb.gr


Πηγή: http://ift.tt/2t8BeFl
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top