ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Vyacheslav Karpjuk, πατέρας 3 παιδιών από το Omsk της Ρωσίας, έκανε ποδήλατο κατά μήκος του
ποταμού Irtysch μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του. Οι κόρες του, 5 και 7 χρονών, ήταν κουρασμένες, κι έτσι άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο του γυρισμού. Ο πατέρας βόλευε τα ποδήλατα και η γυναίκα του πρόσεχε το μικρότερο παιδί τους. Στο μεταξύ, τα δύο κορίτσια δεν τα κοιτούσε κανείς για λίγο και πήγαν να δουν το ποτάμι.

Ξαφνικά, ο Vyacheslav άκουσε κάτι να πέφτει στην επιφάνεια του νερού. Οι δύο κόρες του είχαν γείρει πάνω από τα προστατευτικά κάγκελα και είχαν πέσει μέσα στο κρύο νερό. Προσπαθούσαν απελπισμένα να μείνουν στην επιφάνεια. Ο πατέρας τους πήδηξε αμέσως μέσα και η γυναίκα του φώναζε για βοήθεια.

Τα κορίτσια πανικοβάλλονταν όλο και περισσότερο μέσα στο κρύο νερό. Άρπαξαν τον πατέρα τους, αλλά τον τραβούσαν προς τα κάτω. Στο μεταξύ, δεκάδες περαστικοί είδαν τι συνέβαινε. Κάποιοι τους πέταξαν σκοινιά, άλλοι απλά τραβούσαν βίντεο. Αλλά ήταν αδύνατο για τον Vyacheslav να κρατήσει και τα δυο παιδιά ήρεμα και να τα δέσει στο σκοινί. Δεν είχε πλέον πολλή δύναμη.


Ξαφνικά άκουσε ένα ήχο κοντά του. Κάποιος είχε πηδήξει μέσα στο ποτάμι και την βοηθούσε να δέσει τις κόρες του στα σκοινιά. Όταν ο Vyacheslav είδε ποιος τον βοηθούσε, έπαθε σοκ: ήταν ένας έφηβος. Ο Sasha Yergin ήταν ο μόνος που είχε τολμήσει να πηδήξει μέσα στο νερό. Μετά από λίγο ήταν όλοι στην στεριά, σώοι και αβλαβείς.


Ο Vyacheslav είπε αργότερα στους δημοσιογράφους ότι χωρίς την βοήθεια του Sasha δεν θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει και πιθανόν να είχε πνιγεί μαζί με τις κόρες του. Μετά το περιστατικό, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τιμούσαν τον νεαρό διασώστη για την ηρωική του πράξη. Μετά από λίγο καιρό, ωστόσο, μια εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο για το σοκαριστικό παρελθόν του Sasha.


Η ζωή του Sasha μέχρι αυτό το σημείο δεν ήταν εύκολη: η αλκοολική του μητέρα είχε χάσει την επιμέλεια και ο πατέρας του δεν ενδιαφερόταν για εκείνον. Από τότε έμενε με την γιαγιά του. Στο κέντρο νεολαίας όλοι έλεγαν ότι ήταν έξυπνος, αλλά αρκετά δύσκολος. Επίσης, ήταν γνωστός στην αστυνομία και είχε την φήμη του χούλιγκαν.

Στο μεταξύ, πολλοί έχουν εκφράσει συμπόνια για τον έφηβο και θέλουν να τον βοηθήσουν. Το κέντρο νεολαίας έχει ήδη λάβει αρκετές κλήσεις με προσφορές. Ίσως μια μέρα ο Sasha να καταφέρει να σώσει και την δική του ζωή!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του στο βίντεο:


Πηγή: http://ift.tt/2u4QPow
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top