ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι είδε ο κόουτς του Ολυμπιακού από τον νέο του επιθετικό κόντρα στη Λόκερεν και ποιος είναι ο…
φευγάτος που γυρίζει τούμπα την κατάσταση και παραμένει στο Λιμάνι.

Μία από τις πιο δυνατές μεταγραφές του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος είναι ένας ξακουστός επιθετικός, με καλό βιογραφικό και δεδομένη αξία, που ανάγκασε τους Πειραώτες να ξοδέψουν ουκ ολίγα χρήματα για να τον αποκτήσουν από τη Φενέρμπαχτσε.

Πάντως, ο Νιγηριανός άσος έδειξε στο χθεσινό δυνατό φιλικό με τη Λόκερεν πως θέλει ακόμα χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Ο 30χρονος άσος φάνηκε ακόμα ότι δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, αλλά και πως είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Την ίδια στιγμή, ο Εμάνουελ Εμενίκε καλείται να "κερδίσει" και τον Μπέσνικ Χάσι, μιας και ο Κοσοβάρος τεχνικός δε βλέπει στον έμπειρο παίκτη τα χαρακτηριστικά που θέλει για τον βασικό επιθετικό στη γραμμή κρούσης.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο κόουτς θεωρεί τον Νιγηριανό περισσότερο περιφερειακό επιθετικό, ενώ ο ίδιος προτιμάει έναν παραδοσιακό σέντερ φορ, ένα κλασικό "9άρι", που θα παίζει μέσα στην περιοχή.

Και ανεξάρτητα με τον 30χρονο άσο, που προφανώς τον υπολογίζει, έχει ζητήσει ακόμα έναν στάικερ από τη διοίκηση. Μία "χάρη" που αναμένεται να κάνουν οι πρωταθλητές στον Κοσοβάρο τεχνικό, ειδικά αν πάρουν την πρόκριση σε βάρος της Παρτιζάν...

Δεν το... κουνάει ο Μποτία

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα σενάρια περί παραχώρησης του Αλμπέρτο Μποτία, δεν ισχύει το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ, που συντηρείται από τον Τύπο, ενώ από την άλλη υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τη Σοσιεδάδ, χωρίς, όμως, να υπάρχει κρούση.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, όμως, η σύντροφος του Ισπανού αμυντικού, Ελένη Φουρέιρα, θέλει να κρατήσει τον παίκτη στην Ελλάδα κι αυτό παίζει το ρόλο του, μιας και ο παίκτης δεν κάνει προσπάθειες για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Δεν έχει πρόβλημα, δηλαδή, να μείνει στον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν δεν υπολογίζεται ως βασική επιλογή, την ώρα που οι Πειραιώτες δυσκολεύονται να αποδεσμευτούν από έναν ακόμα στόπερ που δεν υπολογίζεται, τον Εμάνουελ Ντα Κόστα.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tZMwZG
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top