ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/7

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Συναισθηματική φόρτιση.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την άκρη σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση που σε απασχολεί αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να έχεις την διάθεση να διερευνήσεις όλες τις εκδοχές, αφού κάτι… περίεργο «παίζεται» παρασκηνιακά! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης Χείρωνα μπορεί να σε στρέψει προς την μελέτη μιας παραδοσιακής θεραπείας, είτε από απλό ενδιαφέρον, είτε επειδή θα την… χρειαστείς! Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις για την προσωπική σου ζωή, αφού αναμένεται να γνωρίσεις ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και θα σε δελεάσει ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να διευθετήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε πρόκειται για μια υποχρέωση απέναντι σου, είτε για μια δική σου υπόσχεση που για κάποιους λόγους δεν τηρήθηκε. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από μια αγοραπωλησία παλαιών αντικειμένων αξίας ή μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα όμως, στις φιλίες και το συγγενικό σου περιβάλλον τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, αφού άλλα δηλώνονται και άλλα γίνονται. Έχεις ωστόσο και μια διαίσθηση που μπορεί να σε σώσει από πολλά.
Ερωτικά
Κάποιες ιδιαίτερες ευαισθησίες σου μπορεί να γίνουν εμπόδιο στην απρόσκοπτη πορεία της ερωτικής σου ζωής και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά «να βγεις από το πρόβλημα», αφού διαφορετικά κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο συναισθηματικών παλινδρομήσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το χώρο σου και να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζεστά». Ίσως μάλιστα να βρεις και κάτι που για σένα έχει αξία και το θεωρούσες χαμένο. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, σε περίπτωση όμως που ταξιδέψεις ή ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, έχε τον νου σου γιατί ο Άρης μπορεί να σε φέρει προ δυσάρεστων τετελεσμένων.
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με το πώς νοιώθεις και τι ζητάς, είναι βέβαιο ότι είσαι εξαιρετικά αρεστός/η στους άλλους, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια πρόταση πλήρους «αποκατάστασης»! Το πρόβλημα όμως είναι ότι δείχνεις πιο πρόθυμος/η να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, παρά προς τα εμπρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Τόσο η Δήμητρα στο ζώδιό σου, όσο και το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνααυξάνει κατακόρυφα τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους, προσπάθησε ωστόσο να μην ασχοληθείς μόνον με τους απανταχού… κατατρεγμένους, αφού οι δημιουργικές προδιαγραφές σου πιάνουν κι αυτές «ταβάνι»! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να μην «τσιμπήσεις» σε κινήσεις που σε «κοιμίζουν» ή σε αποπροσανατολίζουν. Επιπλέον, αν έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, το πιθανότερο είναι να αναβληθεί η εκδίκασή της.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι πολύ «αγαπησιάρικη» και μακάρι να βρίσκεσαι ή να βρεθείς δίπλα σε ένα πρόσωπο, που θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί στις «απαιτήσεις» σου. Αν όμως… μπλέξεις με κάποιον/α «αναίσθητο/η», τότε μην περιμένεις να βγάλεις άκρη!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση με κίνδυνο να… δώσεις μια και να τα διαλύσεις όλα! Μπορείς όμως και να δώσεις μια δημιουργική διέξοδο στην πίεση που σου ασκεί ο Άρης, διεκπεραιώνοντας σε σύντομο χρόνο μια σχετικά δύσκολη υπόθεση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο… αισθηματία κι έτσι δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε αιτήματα ή απαιτήσεις που η λογική σου απορρίπτει. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί σε μια σειρά φιλανθρωπικών πράξεων και προσφορών.
Ερωτικά
Όντας εγκλωβισμένος/η σε συναισθήματα ή καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις έναν εξωστρεφή «αντιπερισπασμό», που μέσα από την κοινωνικοποίηση σου θα σε κάνει να ξεχάσεις τα… βάσανα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σου ζητά να «σκαλίσεις» το παρελθόν, ώστε να βρεις τα αίτια μιας δυστοκίας του παρόντος κι όλα μπορεί να ξεκινήσουν καθώς θα ασχολείσαι με μια υπόθεση, που… αδυνατείς να την εξετάσεις μόνον με την λογική σου. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή απλά να συμμετάσχεις σε ένα συγκινητικό reunion. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο σε οδηγεί σε εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων, με πιθανή συνέπεια να ζημιωθούν τα συμφέροντά σου.
Ερωτικά
Οι προσφορές καλά κρατούν αλλά από την στιγμή που άλλα νιώθει η καρδιά σου κι άλλα προστάζει το μυαλό σου, είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση, αφού μπορεί να την μετανιώσεις. Το χειρότερο δε απ’ όλα θα ήταν να κάνεις μια «κίνηση απελπισίας».

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Μνήμες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν σε «κυνηγούν» κι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα αυτά σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς με μια ψυχραιμότερη ματιά κάποιες καταστάσεις που είτε δεν χειρίστηκες σωστά, είτε απλά «δεν έκατσαν». Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς δημιουργικά με την Ιστορία και την Παράδοση. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η και… προσγειωμένος/η σε μια επαγγελματική υπόθεση με νομικές προεκτάσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως μια συναρπαστική περιπέτεια σε περιμένει, εκεί… έξω και δεν έχεις παρά να «χορέψεις» στους συμπαντικούς ρυθμούς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ανανεώσεις, πριν επανακάμψει δριμύτερη μια παλιά σου «αμαρτία»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε «φορτώνει» συγκινησιακά κι ίσως να υπάρξουν παλινδρομήσεις ή πισωγυρίσματα στις υποθέσεις σου. Παράλληλα, η διαχείριση των οικονομικών σου φαίνεται να γίνεται ένα… δύσκολο πρόβλημα, αφού έχοντας την τάση να εμπλέκεις το συναίσθημα στις οικονομικές σου υποθέσεις, μπορεί εύκολα να βρεθείς και χαμένος/η και απογοητευμένος/η από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Η θετική αίσθηση που «κουβαλάς» και η καλή σου ψυχολογία είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σε ευχάριστες εξελίξεις και το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι το πώς θα επιλέξεις να διαχειριστείς το πλεονέκτημα σου, αφού υπάρχουν διαθέσιμα και νέα και παλιά πρόσωπα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μπορεί να αναβιώσουν καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ οι επαφές και συναντήσεις με παλιούς γνώριμους μπορεί να σου θυμίσουν πολλά αλλά και να λύσουν κάποιες απορίες σου για τα «πως» και τα «γιατί» μιας προσωπικής υπόθεσης σου. Παράλληλα όμως, η Δήμητρα στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές αυταπάτες ή αστοχίες. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διερευνήσεις κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, στις οποίες εμπλέκεται ένα οικείο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σου δίνει το πλεονέκτημα, σε αυτήν την φάση όμως είναι προτιμότερο να σταθείς σε μια υπόθεση του παρελθόντος, όχι για να «κολλήσεις» σε αυτήν αλλά για να απελευθερωθείς από τα «βαρίδια» της και να την δεις στην πραγματική της διάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι ακολουθώντας την «πεπατημένη» ή τις συμβουλές των παλαιότερων, θα βρεθείς κοντά σε μια σημαντική επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, να θυμάσαι όμως ότι από την στιγμή που στην συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκεται και ο Άρης, δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις την «ομελέτα» σου, αν δεν σπάσεις μερικά «αυγά». Επιπλέον, οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί θα σε πλαισιώσουν με άτομα που στερούνται ρεαλιστικής οπτικής, με κίνδυνο να σε παρασύρουν τελικά σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις.
Ερωτικά
Σήμερα οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και με την συνδρομή της Δήμητρας στον Καρκίνο μπορεί να κάνεις μια «σημαίνουσα» και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Μπορεί ωστόσο να προκύψει-αναβιώσει κάτι εξ ίσου ενδιαφέρον και στην δουλειά σου! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε βοηθούν να «ταξιδέψεις» μακριά από τις όποιες σκοτούρες του σήμερα, βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν κόσμο που μπορεί να είναι «φανταστικός», μπορεί και… όχι! Από την άλλη πλευρά όμως, φαίνεται ότι ο ενεργός Ποσειδώνας σε «παραμυθιάζει» χοντρά κι ίσως δεν θα έπρεπε να αγνοήσεις κάποιες «αδιόρατες» κινήσεις που γίνονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή στις συναισθηματικές αδυναμίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα σου είναι πολύ πιο… εύκολο να ξαναζήσεις μια σχέση του παρελθόντος, παρά να επιδιώξεις κάτι νέο. «Παίζει» δυνατά ωστόσο κι ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να θυμηθείς τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Είσαι μάλλον από τους πρωταγωνιστές της ημέρας και πολλά από αυτά που θα συμβούν αναφέρονται στο παρελθόν σου. Μπορεί δηλαδή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή να αναβιώσουν παλιές καταστάσεις με την συνδρομή κάποιων πρεσβυτέρων. Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ίσως περιέλθει στην κατοχή σου ένα κληροδότημα ή ασχοληθείς με την ανάπλαση ενός χώρου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, έστω και σαν… όνειρο!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε υπάρχουν… καλά νέα, ίσως μάλιστα το «ευτυχές γεγονός» να συμβεί κατά την διάρκεια μιας οικογενειακής μάζωξης ή της φιλοξενίας σου κάπου «εκτός έδρας». Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται έξτρα αγκαλιές και συγκινήσεις! 
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2w7NR0C
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top