ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μία 16χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στις τουαλέτες καφετέριας Starbucks από πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Gwynevere Staddon βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε τουαλέτες Starbucks στην επαρχία Port Moody του Καναδά από έναν υπάλληλο.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η έφηβη δεν μπορούσε να επανέλθει από τους ιατρικό προσωπικό του ασθενοφόρου. Δίπλα της βρέθηκε μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών και σύνεργα.

Η μητέρα της Staddon, η Veronica, αναφέρει ότι υποψιάζεται ότι η κόρη της πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, που είναι συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

«Η καλύτερή μου φίλη, η κόρη μου, το κοριτσάκι μου…δε θα σταματήσει ποτέ να μου λείπει,» γράφει η μητέρα στο Facebook.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η Gwynevere έκανε κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών εδώ και κάποιο καιρό. Πριν το θάνατό της είχε πει στη μητέρα της ότι είχε σταματήσει να κάνει χρήση για 3 εβδομάδες.

«Το “χω σταματήσει, είμαι καλά τώρα μαμά,» θυμάται η Veronica τα λόγια της κόρης της.

Η Veronica δήλωσε ότι έψαξε κέντρο απεξάρτησης για την κόρη της, αλλά η λίστα αναμονής σε δημόσιες κλινικές ήταν μακροχρόνια και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για ιδιωτική κλινική.

H Veronica πρόσθεσε ότι θέλει η πολιτεία να λάβει περισσότερα μέτρα για τους εμπόρους ναρκωτικών και να δίνονται παροχές σε όσους έχουν ανάγκη από απεξάρτηση.

Americanow, fanpage


Πηγή: http://ift.tt/2sCm8Ue
loading...
 
Top