ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μικρή εξασθένιση των βοριάδων  και ηλιοφάνεια με αρκετή ζέστη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε  την Κυριακή 9 Ιουλίου.  Σποραδικές  νεφώσεις θα αναπτυχθούν  στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν  τοπικές μπόρες .
Τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας οι βοριάδες στο Αιγαίο θα εξασθενίσουν περαιτέρω με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να φτάσει τοπικά τους 39 με 40 βαθμούς, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα μεταφερθούν στην περιοχή μας θερμές αέριες μάζες από την Αφρική με συνέπεια να επικρατήσουν στη χώρα μας συνθήκες καύσωνα με τον υδράργυρο να φτάνει στα κεντρικά και νότια τους 42 με  43 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία την Κυριακή θα κυμανθεί από 22 έως 37 και τοπικά  38 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 18 έως 36 στη βόρεια Ελλάδα, 20 έως 36 και τοπικά 37 στη δυτική Ελλάδα, 18 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 34 και τοπικά  35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια φτάνοντας τα 4 και τοπικά στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες σποραδικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μετά το μεσημέρι όπου και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα  πνέουν κυρίως από τα νότια έως 4 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη αναμένουνε στην Αττική την Κυριακή . Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς στην Αθήνα, ενώ οι άνεμοι θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί έως 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα 4 με 5 μποφόρ.
loading...
 
Top