ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor περιελάμβανε την αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη και για 4η φορά μέσα σε έναν μήνα οι Μαχητές αποδείχθηκαν ανίκητοι στο αγώνισμα της ασυλίας.



Τι κι αν είχαν χάσει δύο συνεχόμενα έπαθλα, τι κι αν η πείνα θέριζε...

Οι Μαχητές, με σωστή στρατηγική, έβαλαν ξεκούραστους τους δύο καλύτερους παίκτες τους, τον Βασάλο και τον Μισθοφόρο. Μαζί με τη Σάρα, η οποία πετάει τις τελευταίες εβδομάδες, δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους αγχωμένους και κακούς αγωνιστικά Διάσημους.



Η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν ίσως η χειρότερη σε αγώνισμα ασυλίας, με τρεις ήττες σε πέντε ματς, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν μπορούσε με τίποτα να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της. Η Σάρα, έχοντας πάρει τον αέρα της παίκτριας των Διασήμων, σημείωσε απανωτές νίκες, δίνοντας τελικά την ασυλία στην ομάδα της.



Η μοναδική απώλεια που είχαν οι Μαχητέϛ ήταν ένα σπασμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος χάνοντας από τον Χρανιώτη εκνευρίστηκε ρίχνοντας μπουνιά σε ένα ξύλο.


Η ομάδα των Διασήμων κάτω από βαρύ κλίμα μεταφέρθηκε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί όπου ο Χρανιώτης έχασε από νωρίς και άφησε Ντάνο και Βαλαβάνη να παλέψουν μέχρι τέλους.


Τελικά, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ τα κατάφερε, κέρδισε την ατομική ασυλία και έστειλε στην ψήφο του κοινού τα δύο φιλαράκια. Ντάνος και Χρανιώτης πάντως, μέσα από τα λεγόμενά τους στις κάμερες, ήταν σαν να είχαν επίγνωση της κατάστασης για το ποιος θα αποχωρήσει.
Πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τις οδηγίες για το πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο νησί λοιπόν θα παραμείνουν ως δύο διαφορετικές ομάδες και θα αγωνίζονται ξεχωριστά. Δύο εναντίον πέντε. Με τη μόνη διαφορά πως ο Ντάνος θα παίζει απέναντι σε όλα τα αγόρια των Μαχητών και όχι απέναντι σε ένα εξ αυτών.
Το παιχνίδι θα γίνει ατομικό όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής όταν θα χρειαστεί να αποχωρήσει ένας ακόμη Διάσημος. Οταν δηλαδή θα χαθεί η επόμενη ασυλία.
Βέβαια, δεν διευκρίνισε δύο σημαντικά πράγματα. Αν στην επόμενη ασυλία φύγει η Σάρα, τότε τι ακριβώς θα συμβεί αφού θα έχει μείνει μόνο μία κοπέλα, ενώ δεν είπε επίσης αν σε ενδεχόμενη ήττα των Διασήμων στην ασυλία θα δοθεί ευκαιρία ατομικής ασυλίας ή θα βγουν και οι δύο στη διάθεση του κοινού.



Λίγο αργότερα πάντως ήρθε η ανακοίνωση, με τον Γιώργο Χρανιώτη να αποχωρεί συγκινημένος και να λέει μάλιστα πως αν ήταν αυτός στη θέση του κόσμου, θα κράταγε τον Ντάνο μέσα στο παιχνίδι. Τον χαρακτήρισε φιλαράκι του και τόνισε πως τον σέβεται, σε αυτό που έχει ο ίδιος στο μυαλό του ως Survivor.


Το τρέιλερ της Κυριακής δείχνει τις πρώτες εικόνες, κατά τις οποίες ο Ντάνος αντιμετωπίζει μόνος του όλη την ομάδα των Μαχητών, στο πρώτο νυχτερινό αγώνισμα του ριάλιτι.



Πηγή: http://ift.tt/2tpkp4T
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top