ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει ήδη το νέο του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.
Οι πρώτοι στόχοι έχουν τεθεί, οι ανανεώσεις άρχισαν με πρώτο τον Πρίντεζη ενώ αναμένεται το ξεσκαρτάρισμα για τους ξένους. Τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα όμως εκρεμμεί η απόφαση για Χάκετ, Γκριν και η πρόθεση των Σπερς για Μιλουτίνοφ.

Γουότερς, Λοτζέσκι και Γιανγκ, είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν από το λιμάνι. Ο πρώτος ήρθε ως συμπλήρωμα, βοήθησε ελάχιστα και θα τραβήξει για άλλες πολιτείες, ο Λοτζέσκι προσέφερε αρκετά όμως η υψηλή πρόταση της Εφές, οι συχνοί τραυματισμοί του και κυρίως η πρόθεση της διοίκησης για στήριξη των δύο “Παπ” στη θέση “3”, οδηγούν τον Αμερικανό επίσης στην πόρτα της εξόδου. Ο Γιανγκ πήρε πολλά και δεν έδωσε τίποτα. Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια, ούτε τα χρήματα να τον περιμένει κι άλλο.

Από κει και πέρα, Γκριν, Χάκετ, Μπιρτς και Μιλουτίνοφ, έχουν ο καθένας σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν, αναλόγως τις εξελίξεις στη μεταγραφική αγορά. Ο Γκριν έκανε φέτος μεγάλα ματς, ωστόσο δεν ήταν συνεπής και με διάρκεια στην απόδοσή του, ενώ αμυντικά ήταν περισσότερο ευάλωτος του αναμενομένου. Ο Χάκετ είναι ένας παίκτης που χαίρει της άκραιφνης αγάπης του κόσμου, όπως και της εκτίμησης του τεχνικού τιμ, όμως ο πρόσφατος τραυματισμός του αφενός δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για την επάνοδό του αφετέρου, ο Σφαιρόπουλος θα ήθελε διαφορετικά στοιχεία από τον ξένο PG για τη νέα σεζόν με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα και τη δημιουργία.

Ο Μπιρτς έκανε εξαιρετικό πρώτο μέρος και αρκετά κακό φίνις, όμως οι πιθανότητες παραμονής είναι με το μέρος του. Ο Μιλουτίνοφ εξελίσσεται σε αγαπημένο παιδί των αδερφών, όμως αν οι Σπερς αποφασίσουν να τον αποκτήσουν, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο στην υπόθεση, ενώ είναι κοινό μυστικό πως η μετακίνηση στο ΝΒΑ, αποτελεί για τον Σέρβο όνειρο ζωής.

Στα μεταγραφικά, ήδη κάποια ονόματα έχουν βγει στην επικαιρότητα, όπως αυτά των Κόρι Χίγκινς και Στρέλκιενς. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες με παραστάσεις Ευρωλίγκας, σε καλή ηλικία και όχι απαγορευτική τιμή. Πληροφορίες των kokkina.gr, προκρίνουν για πρώτο στόχο στα γκαρντ, τον Άαρον Τζάκσον ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο αμερικανός γκαρντ, είναι ακριβώς ότι ψάχνει ο Σφαιρόπουλος για τη θέση “1”, ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη από σημαντικές ομάδες της Ευρώπης καθώς και από το ΝΒΑ. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 34 ματς Ευρωλίγκας έχοντας μ.ο. 7,6 πόντους, 3,6 ασίστ και 8,8 ranking. Είναι σαφώς μια δύσκολη περίπτωση, η οποία όμως αξίζει την υπέρβαση.


Πηγή: http://ift.tt/2sCKpNr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top