ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
SURVIVER της ντροπής! Στην τετράδα η Βαλαβάνη στο…
ΒΑΤΕΡΛΟ του ο ΣΚΑΙ!

Το πιο αντιπαθές – σύμφωνα με τα σόσιαλ – άτομο, στο πιο πετυχημένο τηλεπροιόν τη 20ετίας, παραμένει στο παιχνίδι παρά την αντίθετη γνώμη του κοινού.
Δεν μπορεί όλα τα στατιστικά να πέφτουν έξω, όταν αφορούν στη Βαλαβάνη, ενω όλα τα άλλα, μέσα;
Πως συμβαίνει ΞΑΝΑΛΕΜΕ για πολλοστή φορά, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ: Άνθρωπος όχι απλά συγγενής κάποιου εργαζόμενου στην επιχείρηση, αλλά ο ίδιος, υπάλληλος του σταθμού, να συμμετέχει στο survivor;
Πως γίνεται ν’ αντιμετωπίζουμε σοβαρά, μία τόσο προκλητική και …ΑΣΟΒΑΡΗ, στάση απέναντι στα εκ. των τηλεθεατών;
Χρήζει ανάλυσης, πως οι άνθρωποι καταστρέφουν μόνοι τους, ότι επιδίωκαν τόσο καιρό! Αυτή η…μαγική ικανότητα, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Δεν πιστεύουμε πως το θέμα έχει να κάνει με το να μη στενοχωρηθεί η κόρη του…οδηγού του ιδιοκτήτη, αλλά πιστεύουμε, έχει να κάνει με μία άνευ ουσίας επίδειξη δύναμης, τύπου: ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΕΠΙΒΑΛΩ.

Αν επαληθευτουν τα σπόιλερ, Σάρα και Σπαλιάρας φεύγουν απόψε. Μένουν στην πλευρά το διασήμων μέχρι την επόμενη αποχώρηση, Αγγελλόπουλος, Βαλαβάνη και Χρανιώτης. Μαντεύουμε πως ο Χρανιώτης θα χει πάρει κατά την 24ωρη ψηφοφορία του κόσμου, λιγότερες ψήφους από τη Βαλαβάνη!Άρα, κόντρα στη θέληση του κοινού, η Βαλαβάνη πάει τετράδα! Τι μένει μέχρι τον τελικό; Μια ανάσα. Το παιχνίδι δεν θα είναι δύναμης μόνο. Οι πιθανότητες να κερδίσει αυξάνονται δραματικά. Μην απορεί ο ΣΚΑΙ, αν το survivor 2 αποδειχθεί από τον μεγαλύτερο θρίαμβο, στο μεγαλύτερο Βατερλό. Αυτό πραγματικά θα ναι ένα εξαιρετικά σπουδαίο κατόρθωμα που μόνο η υπεροψία, θα μπορούσε!

http://ift.tt/2rqP6dr
Πηγή: http://ift.tt/2saHsks
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top