ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι ο φόβος και ο τρόμος όσων ζουν σε διάφοες περιοχές της Αμερικής και πλέον εξαπλώνονται στη Νέα Υόρκη.

Η πιο σκληρή και ανελέητη συμμορία της Αμερικής ονομάζεται MS013 - η προέλευση του ονόματος προέρχεται από τους ανθρώπους που πολέμησαν στον πόλεμο του 1980 - 992 στην Κεντρική Αμερική και προέρχονταν από το Ελ Σαβαδόρ ενώ εγκαταστάθηκαν στο Λος Aντζελες.

Αρχικός σκοπός τςη συμμορίας ήταν να προστατέψει όλους όσους προέρχονταν από την περιοχή του Ελ Σαβαδόρ και να μην επιτρέψουν σε αφροαμερικάνικες ή μεξικάνικες συμμορίες να τους εκμεταλλευτούν. Καθώς όμως έβλεπαν πως άρχισαν αν αποκτούν δύναμη επεκτάθηκαν στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών και στο sex trafficking.

Οι MS-13, ή Mara Salvatrucha μετρούν από 6,000 εώς 10,000 μέλη στην Κεντρική Αμερική σύμφωνα με το FBI.

Οι περισσότεροι έχουν πολλά τατουάζ στο σώμα του και σήμα κατατεθέν το τατουάζ που κάνουν τα μέλη στο στέρνο ενώ πολλοί επιλέγουν να δημιουργήσουν εικόνες από μελάνι και στο πρόσωπο τους για να δείξουν την αφοσίωση τους στη συμμορία.


Μέλη της συμμορίας έχουν καταδικαστεί για φόνους που συγκλόνισαν την Αμερική ενώ πολλά μέλη έχουν αναφέρει πως έχουν σκοτώσει για να ικανοποιήσουν το «Κτήνος» δηλαδή τον Σατανά, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει καταδικάσει τη συγκεκριμένη συμμορία και σε συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τις κινήσεις τςη συμμορίας που είναι υπεύθυνη για μαζικές δολοφονίες ανηλίκων και πολλών ανθρώπων.




Τα όπλα που χρησιμοποιούν συνήθως είναι μπαστούνια του μπέιζμπολ και τεράστια μαχαίρια. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάθε χρόνο γύρω στα 32 εκατομμύρια δολάρια μπαίνουν στους λογαριασμούς τςη συμμορίας και ακόμη περισσότερα που δεν έχουν μαθευτεί αλλά γίνονται εικασίες. Επίσης αναφέρεται πως διάφορα μέλη της συμμορίας έχουν «σκορπιστεί» σε διάφορες χώρες του πλανήτη για να μπορούν να ελέγχουν τα καρτέλ ναρκωτικών στα οποία συμμετέχουν. Η συμμορία χρηματοδοτείται από όλες τις παράνομες δραστηριότητες που κάνει όπως διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, συμβόλαια θανάτου, και άλλα πολλά. Ακόμη και μέσα στις φυλακές όπου κρατούνται μέλη υπάρχουν τρόποι για να λειτουργήσει η συμμορία.


newsone.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sa0uY9
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top