ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μια συνηθισμένη κατάδυση σε έναν ρηχό ύφαλο στις Μπαχάμες πήρε άσχημη τροπή για μια μητέρα τριών παιδιών από την Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η 32χρονη γυναίκα έχασε το δεξί της χέρι, όταν ένας καρχαρίας της επιτέθηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της και άλλων λουόμενων.

Η Τίφανι Τζόνσον έκανε κρουαζιέρα στην Καραϊβική με τον σύζυγό της. Στις 2 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η τελευταία τους στάση στις Μπαχάμες, όπου το ζευγάρι θα έκανε κατάδυση μαζί με άλλους τουρίστες σε μια ιδιαίτερα τουριστική θαλάσσια περιοχή που φημίζεται για την ασφάλειά της.

Ενώ κολυμπούσε σε ρηχά νερά, η γυναίκα αισθάνθηκε ένα ελαφρύ τράβηγμα στο δεξί της χέρι. Η ίδια γύρισε το κεφάλι της να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε έναν γιγαντιαίο καρχαρία να έχει το χέρι της ανάμεσα στα σαγόνια του. «Ολόκληρο το χέρι μου ήταν στο στόμα του και έπλεε εκεί μέσα».

Η 32χρονη γυναίκα άρχισε να προσπαθεί να απελευθερώσει το χέρι της με όλη της την δύναμη, με τον καρχαρία να έχει «κλειδώσει» τα σαγόνια του. Η ίδια κατάφερε τελικά να το τραβήξει, όμως τα κοφτερά του δόντια είχαν ήδη προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στο άκρο.

Η Τίφανι Τζόνσον τελικά επιβίωσε, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν το χέρι της. Η ίδια δηλώνει ευγνώμων που βρίσκεται στην ζωή και πιστεύει πως την βοήθησε ο Θεός να βρει την δύναμη να απελευθερωθεί από τα σαγόνια του γιγαντιαίου ψαριού.

Εκτιμάται πως ο καρχαρία δεν ήταν παρά ένας καρχαρίας-τίγρης, καθώς το είδος επισκέπτεται συχνά τα ρηχά νερά για να γεννήσει, ενώ είναι εξίσου επιθετικός με τον μεγάλο λευκό καρχαρία.


huffingtonpost.gr


Πηγή: http://ift.tt/2rgOvqe
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top