ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Στα κάγκελα οι συνάδελφοί της που καλούνται να κάνουν τη δουλειά της. Τι λέει η ίδια μετά ον θόρυβο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της, στο facebook...


Εχει γίνει θέμα συζήτησης στην υπηρεσία που εργάζεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν την κουνάει κανείς από την καρέκλα της! Ωστόσο τα κους κους στην υπηρεσία (του ευρύτερου δημόσιου τομέα) δίνουν και παίρνουν! Πρόκειται για γυναίκα υπάλληλο η οποία απουσιάζει συχνά πυκνά από την δουλειά της, επικαλούμενη λόγους ασθενείας και λίγο αργότερα  «ποστάρει» φωτογραφίες στο facebook από παραλίες! Και φυσικά αν κάποιος τη ρωτήσει «μα πως δεν είσαι άρρωστη»; η απάντηση έρχεται «αυτόματα»: Είναι παλιές οι φωτογραφίες!

Σε όσους βέβαια έχει την άνεση να πει την αλήθεια, δεν κρύβεται και αποκαλύπτει πως αντί για το κρεβάτι του πόνου βρίσκεται πάνω… σε πουπουλένιο στρώμα κρεβατιού ξενοδοχείου σε κάποιο νησί ή άλλο τουριστικό μέρος της χώρας. Η υπάλληλος έχει μπει στο μάτι των περισσοτέρων συναδέλφων της γιατί είναι προκλητική! Και φυσικά αδιαφορεί για το αν «φορτώνονται» την δουλειά της όσοι με ευσυνειδησία ασκούν το επάγγελμά τους και βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα.

Μάλιστα η τελευταία άδεια που πήρε (για ασθένεια) ήταν διάρκειας… ενός μήνα! ''Είπε ότι θα πρέπει να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο! Πάντως ακόμη και αν ισχύει αυτό, την είδα σε φωτογραφίες στο facebook σε κοσμοπολίτικο νησί! Εκτός και αν πήγε μετά το χειρουργείο για να ξεπεράσει τα «ψυχολογικά τραύματα» που της δημιουργήθηκαν από την επέμβαση'' έλεγε συνάδελφός της.


Πηγή: http://ift.tt/2rR3DKC
loading...
 
Top