ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Κουτάβια ήταν εγκλωβισμένα σε σπηλιά κάτω από τη γη. Δείτε τις προσπάθειες της φιλοζωικής εταιρείας για να τα σώσει όλα!

Επτά ώρες και 30 λεπτά πήρε στη φιλοζωική εταιρεία Hope for Paws να σώσει 9 κουταβάκια που είχαν βρει καταφύγιο έξι μέτρα κάτω από τη γη. Δείτε τον πραγματικό τους άθλο μέχρι να καταφέρουν να τα βγάλουν σώα και αβλαβή.

Μόλις η φιλοζωική ομάδα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα ότι μέσα σε μια μικρή σπηλιά υπάρχουν κουταβάκια που κλαίνε, αμέσως έσπευσε να βοηθήσει για να τα διασώσει. Αρχικά, τούς πρόσφεραν μπέργκερ για να τα πλησιάσουν. Μετά από πολύ επιμονή και υπομονή κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν το πρώτο.

Ύστερα όμως τα πράγματα αντί να γίνουν πιο εύκολα, δυσκόλεψαν. Συγκεκριμένα, μόλις το "αδερφάκι" τους σώθηκε, τα άλλα προχώρησαν ακόμα πιο μέσα γιατί φοβήθηκαν και ένιωσαν απειλή. Οι ώρες περνούσαν και οι προσπάθειές τους έμεναν άκαρπες. Τελικά, ένας από την ομάδα έσκαψε προκειμένου να τα προσεγγίσει και να τους περάσει στο λαιμό κολάρο για να τα βγάλει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθούν...

Τα κουτάβια όταν έβγαιναν στην επιφάνεια, ήταν επιτεθικά, όμως μόλις κατάλαβαν ότι οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν μόνο το καλό τους, ηρέμησαν και έγιναν φιλικά. Τώρα, είναι έτοιμα να γνωρίσουν τις οικογένειές τους και να μάθουν τι σημαίνει αγάπη!

Δείτε πώς κατάφεραν να τα σώσουν:


newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tnJIov
loading...
 
Top